Odchovanec La Masie, jeden z najlepších krajných bekov súčasnosti, Héctor Bellerín opäť zopakoval, že sa z Arsenalu nikam nechystá, a to aj napriek tomu, že o jeho služby prejavili záujem rôzne iné svetové veľkokluby. Medzi nimi aj Barca.

V tejto sezóne vynechal španielsky rýchlik len dva ligové duely a stal sa základným pilierom Wengerovho systému. 21-ročný španielsky obranca je, zdá sa, so svojím postavením v klube spokojný a nikam sa nezberá. Tentokrát to priznal v rozhovore podľa časopisu FourFourTwo.

"Opakujem to každý rok. Pre mňa je domovom Anglicko. Žijem tu už mnoho rokov, mám tu svoju rodinu, priateľku. Som tu veľmi šťastný, z Arsenalu sa tak nikam nezberám," vravel Bellerín.

TIP | Smejú sa z neho, no vyhral viac ligových titulov ako Ronaldo

"Pre mňa je Barca tímom, kde som vyrástol a bol v ňom od svojich ôsmich rokov. Keď som ešte hrával v Barcelone, mojím snom bol Camp Nou, kde sa mi podarilo dostať, no v inom drese. Bolo to pre mňa niečo zvláštne, no zároveň špeciálne," tvrdil.

Zdroj: fourfourtwo.com
Foto: fourfourtwo.com

Rudla333

19
2016-05-22 20:19:44

Tohle bych moc neřešil. Kdybysme ho fakt chtěli, dali Arsenalu tučnou nabídku a jemu lákavou smlouvu, tak by tu byl hned a slyšeli bysme: "Vždycky jsem se chtěl vrátit domů, hrát na Camp Nou s Messim je můj sen."

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.