Nová sezóna 2016/2017 sa začne tak ako sezóna 2015/2016 skončila - súbojom s FC Sevilla. Mužstvo Luisa Enriqueho totiž na zverencov Unaia Emeryho narazí v dvojzápase v boji o Španielsky Superpohár.

LFP už oznámila aj termín oboch zápasov. Prvý duel na Sánchez Pizjuán je na programe 12. augusta a o tri dni neskôr na Camp Nou celky odohrajú aj odvetu. Termín dvojzápasu musí ešte schváliť Španielsky kráľovský futbalový zväz.

Katalánci k celému dvojzápasu pristúpia v miernej výhode, pretože Andalúzania pravdepodobne 9. augusta odohrajú zápas o Európsky superpohár v Trondheime v Nórsku, kde nastúpia proti Realu alebo Atléticu Madrid. Súpera určí výsledok sobotňajšieho finále Ligy Majstrov.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Aministrator

12
2016-05-24 09:51:17

kks nieže by ma netešila táto dominancia španielskeho futbalu ale začína to byť otrava hrať stále proti tým istým týmom. Namiesto týchto superpohárov by mohli spraviť nejaký turnaj majstrov, kde by boli viťaz LM, vitazi top 5-6 lig, viťaz El, kludne 8 týmov a vyradovačku si dať to sú max tri zápasy pre finalistov. Určite by to bolo lepšie spestrenie leta. Takto sa iba ničí príprava top španielskych tímov v lete

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.