Bývalý hráč Barcelony Ronald de Boer si myslí, že Luis Suárez svojimi výkonmi v tejto sezóne umlčal všetkých pochybovačov a má na neho iba slová chvály.

Uruguajčan má za sebou veľmi úspešnú sezónu a stal sa neoddeliteľnou súčasťou Barcelony. Do tímu zapadol dokonale. Niektorí však o jeho prestupe do Španielska pochybovali, no on im svojimi famóznymi výkonmi zavrel ústa.

"Suárez je neuveriteľný. Nikto toto nečakal, keď ho Barcelona pred dvomi rokmi podpísala," povedal De Boer pre Omnisport. "Boli tu však nejaké pochybnosti či je dostatočne zručný, a či zapadne do barcelonského štýlu hry. Ale on je neskutočný. Stal sa najlepším strelcom a na konte mal aj veľa asistencií, bol to pre neho skvelý rok."

TIP | Tridente opäť prepísalo históriu
TIP | Prečo Messi vynechal oslavy double?

46-ročný Holanďan je útočným triom MSN ohromený. "Neymar sa zlepšil, keď bol Messi zranený. Všetci traja si zaslúžia uznanie. V minulosti niektorí tvrdili, že Barcelona je iba Messi, on bol ústrednou postavou, ale teraz každý hovorí o MSN. Je to šialené, keď máte troch útočnikov ako sú oni."

Barcelone sa Ligu majstrov obhájiť nepodarilo, avšak De Boer je názoru, že aj napriek tomu mali Katalánci dobrú sezónu. "Keď sa pozriete na trofeje, ktoré vyhrali... neuveriteľné. Nepodarilo sa im ale získať tú, ktorú najviac chceli - Ligu majstrov. A bolí to o to viac, že vo finále sú dva tímy z Madridu. Musíte to akceptovať. Ďalšiu šancu budú mať v budúcej sezóne," uzavrel.

zdroj: goal.com

video: youtube.com

GabrielSVK

16
2016-05-25 10:21:13

Veľmi pekné slová od neho :)

ViscaElBarca88

10
2016-05-25 11:41:05

Podľa mňa je to stále o Messim jeho vplyv na hru je čoraz väčší. Neviem si predstaviť žeby sa vo finále zranil on miesto suareza. Možno nedáva toľko golov ako niekedy, ale z totálne pokojnej hry na pol ihriska dokáže vykúzliť neuveriteľnú nahrávku a rozhodnúť zápas ako teraz. Je to už náš tvorca hry už nie strelec ale tvorca a tažšie sa hrá bez tvorcu ako so strelcom.

LRDK

6
2016-05-25 12:58:00

ja si zas myslím, že "mladý" výbušný Messi, ktorý na seba viazal prienikmi 3-4 hráčov, bol nebezpečnejší, ako Messi tvorca hry. Hlavne to vidno pri mužstvách čo hrajú čistý betón.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.