Arda Turan Barcelonu v lete určite neopustí. Luis Enrique ho predať nechce, a takisto sa ani hráč nechce vzdať svojho sna tak rýchlo. Turek si je vedomý, že to bola pre neho náročná sezóna, ale verí, že druhý rok na Camp Nou bude lepší a ukáže, čoho všetkého je schopný.

Turanov agent Ahmed Bulut pre rozhlasovú stanicu RAC1 povedal, že "je nula-percentná šanca, že Turan budúcu sezónu nebude hrať za Barcelonu."

TIP | Turan: O Barcelone som sníval
TIP | Turan je rekordérom tureckého futbalu

"Z odohraných zápasov a vyhratých titulov má veľkú radosť. Zákaz od FIFA si však vybral svoju daň. Teraz bude hrať za reprezentáciu a po dovolenke chce mať dobrú predsezónnu prípravu s tímom, to je vždy dôležité. Jeho prvý rok v Atléticu bol tiež náročný, takže som presvedčený, že budúci rok bude hrať oveľa lepšie."

Bulut nakoniec jasne dementoval všetky špekulácie o možnom prestupe do Číny. Povedal, že sa o tom s hráčom ani s Barcelonou nerozprával, pretože tu nie je o čom: Arda je tam, kde chce byť.

zdroj: sport-english.com

foto: skysports.com

Barcelonista

19
2016-05-25 19:19:54

Skoda :/ ale zas mozno keby sa skusil z kridla ako nahrada za messiho/neymara nemusel by byt zly. Proti Atleticu v odvete LM hral z kridla skor a tam sa mi velmi pacil.

Palyop

26
2016-05-25 19:28:08

aj Mascherano bol v 1. sezone na odpis a teraz je neodmylitelnou sučasťou tymu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.