Andrés Iniesta rozprával pre rozhlasovú stanicu RAC1 o finále sezóny, problémoch, s ktorými sa museli hráči vysporiadať, či budúcnosti. Kapitán Barcelony zároveň prezradil, že je teraz šťastnejší.

Finále Copa del Rey

"Mali sme problémy, takže každý z nás musel urobiť trochu viac. Musíme tímu pogratulovať. Bez tímu som nikto. Moja práca má oveľa väčšiu hodnotu, keď tím funguje."

Koniec sezóny

"Tím ukázal po ťažkých chvíľach víťazného ducha. V La Lige sme mali veľký náskok, ktorý bol užitočný. Na konci sme sa správali ako víťazný tím."

TIP | VIDEO: Klubová vitrína sa opäť rozrastá
TIP | Bulut: Nie je šanca, aby Turan odišiel z Barcelony

Séria zlých výsledkov

"Stalo sa to v najhoršom okamihu sezóny. Nerobili sme veci správne, no keď sme prišli o náskok, analyzovali sme to a zmenili sme dynamiku. Ale to nie je vysvetlenie. Mysleli sme si, že bude jednoduché získať treble, ale nebolo."

Vyradenie z Ligy majstrov

"Bolo to naozaj ťažké, pretože sme mali tím, ktorý bol schopný vyhrať."

Fyzická úroveň

"Nie je to to isté mať 32 alebo 25. Teraz sa musím starať viac ako predtým, ale túto sezónu som si skutočne užil. Neviem, či viac než inokedy. Osobné pocity boli naozaj dobré. Stále som ten istý hráč, ale teraz sa cítim lepšie."

Budúcnosť

"Barca prestane byť Barcou, keď upustíme od kombinačného štýlu hry. Som si istý, že sa v budúcnosti budeme držať víťaznej mentality. Chcem žiť v Barcelone, klube, ktorý sa snažím reprezentovať všetkými svojimi pocitmi."

zdroj: weloba.com

foto: varzesh11.com

Ladislavvs

14
2016-05-26 09:59:31

To vyradenie z LM ma štve doteraz, keď viem, že sme si zaslúžili byť minimálne vo finále... a nie s Atleticom ani s Realom ale s Bayernom, ktorý si to zaslúžil tak isto, ako Barca. Za tento rok. Škoda..fakt.

dalibor

-10
2016-05-26 10:04:40

nezaslúžili sme si to... keby sme na ihrisku nechali všetko tak nepoviem nič. ale po odchodnom zápase a v podstate celom konci sezóny okrem finále sme si to nezaslúžili.

Ladislavvs

15
2016-05-26 10:12:04

Ale treba brať do úvahy celú sezónu, ktorá bola fantastická. Škoda, že v LM jeden zlý zápas bohužiaľ rozhodne. A práve ten zápas, keď Barca mala 4 či 5 zápasový výpadok. To je smola no. Ten tím bol skutočne schopný vyhrať LM ako píše Andrés.

MIO10

10
2016-05-26 10:14:48

Na zásluhy se nehraje! Dvojzápas nám prostě nevyšel! Atleti byli čerstvější a proto postoupili. Doufám, že se poučíme a skladba kádru se upraví...

Ladislavvs

4
2016-05-26 10:16:50

Viem, že sa nehrá na zásluhy, to len usudzujem :) že ma to štve.. Čo už, snáď to dáme bud. rok ;)

Pravda

-7
2016-05-26 10:48:44

zaco si to zasluzil Bayern posledne roky? vzdy jak prisiel spanielsky velkoklub dostali a isli domov..tento rok to iste...nemaju tam co robit...ked nevedia prejst cez Real barcu a atletov

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.