Thomas Vermaelen sa počas reprezentačného zrazu objavil na tlačovej konferencii. Obranca hovoril aj o svojej aktuálnej situácii na Camp Nou.

Máš podiel na double tejto sezóny?

"Trochu viac ako v tej uplynulej. Odohral som pár zápasov ako v lige, tak aj v pohári."

EURO 2016

"Je to dôležitý turnaj pre celý svet a takisto aj pre mňa. Všetci vieme, že kluby na takýchto turnajoch sledujú hráčov a po ich skončení často dochádza k prestupom. Samozrejme, je to dôležité a pre mňa je to dobrý moment, aby som sa ukázal a hral."

TIP | Nadbytoční - trpká príchuť z titulov
TIP | Vráti sa Vermaelen do Anglicka?

Zhrnutie dvoch rokov v Barcelone

"Tak úprimne, toto je ako prvý rok, pretože ten predchádzajúci som bol celý čas zranený. Druhú sezónu som začal dobre. Spočiatku som mal svoje príležitosti a v niektorých zápasoch som hral od začiatku. Neskôr som hral menej. Sú aj iní hráči, ktorí môžu vystupovať na mojej pozícii. Z koncovky sezóny som bol rozčarovaný."

Belgický obranca počas leta z Camp Nou zrejme odíde

Máš na to, aby si v Barcelone pokračoval?

"Áno, myslím, že áno. Ukázal som to na začiatku sezóny. Myslím, že na to mám, ale je normálne, že klub ako Barca stále hľadá hráčov."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

lovefootball

23
2016-05-26 16:08:40

Keby nebol z porcelanu, nic by som proti jeho zotrvaniu nemal.

GabrielSVK

17
2016-05-26 16:22:42

Ale toto je dobre, pretože teraz sa môžu hráči ukázať na ME 2016 a aspoň uvidíme aký každý jeden z nich v skutočnosti naozaj je. Taký Sergio Roberto tiež najprv nemal dobré momenty, ale ako hrával častejšie a častejšie, tak futbalovo vyrástol, občas to proste chce čas a takto to ako s Robertom by to mohlo dopadnúť aj s Vermealenom, Turanom či Vidalom. Držím im palce, nech sa ukážu v čo najlepšom svetle a nech sa im darí.

triton

0
2016-05-27 08:48:45

Máš podiel na double tejto sezóny? zaujimalo by ma ako by odpovedal na otazku: Máš podiel na neziskani treble tejto sezóny?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.