Argentínska futbalová reprezentácia utržila vo včerajšom prípravnom zápase s Hondurasom obrovskú stratu. Po 65 minútach musel ihrisko totiž nútene opustiť Leo Messi, dôvodom bolo zranenie chrbta. Pozápasové vyšetrenia však našťastie ukázali, že by nemalo ísť o nič vážne.

Kapitán Albicelestes Lionel Messi sa v zápase zranil po strete s Johnnym Leveronom. V médiách zaznelo, že barcelonský útočník pociťoval obrovskú bolesť, údajne pre ńu trpel ešte aj v šatni po zápase. Bol však schopný odísť z ihriska po vlastných.

TIP | Messi: Chcem sa vrátiť do Argentíny
TIP | Ferguson: Messi by sa v Stockporte nepresadil, Ronaldo áno

K Messiho stavu sa pochopiteľne vyjadril aj argentínsky futbalový zväz. Ten oficiálne vyhlásil, že "Messi utrpel traumu v spodnej časti chrbta a hrudného koša." Po zápase príliš optimistický nebol ani Tata Martino, ktorý čakal na pozápasové vyšetrenia. Tie mu však dali dôvod na radosť.

Ukázali totiž, že Leo má len modriny v oblasti bedier, a hoci sa jedná o bolestivú diagnózu, nejde o nič vážne. Argentínsky kapitán by tak mal stihnúť prvý zápas na Copa America, ktorý Albicelestes odohrajú proti Čile.

Pripomeňme ešte, že Argentína napokon Honduras v prípravnom zápase zdolala najtesnejším rozdielom, 1-0. Gólovo sa presadil Gonzalo Higuaín.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Rajen

top komentár
52
2016-05-28 11:44:02

Toto zas bude utrpenie sledovat tento turnaj, kde rozhodcovia budu dovolovat lamanie noh.
Pekny gol Higuaina, len nech mu to vydrzi aj v dolezitych zapasoch.

Ortiz

32
2016-05-28 12:49:52

Že by měl Gonzalo životní formu ? :)

loptajegulata

7
2016-05-28 13:43:10

Pozeral som prvý polčas ale Messi hral ako blázon....asi veľmi chce vyhrať tú Copu, no toto bol len priateľský a hral totálne ako o život čo za barcu nevidno tak často. A Honduras ako z dedinskej ligy okopávali hlava ne hlava a Leo aj tak išiel do piatich sám aj ked nemusel.

sany

1
2016-05-28 16:31:07

no len nech to v zdravi prezije naco riskuju z takym hondurasom?

Feri

7
2016-05-28 13:51:07

Ešte že sa nám nezranil z jeho výrazu tváre to nevyzeralo dobre

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.