Robert Fernandez absolvoval stretnutie s Lionelom Messim, aby sa predvedčil ako sa hviezda FC Barcelona má. Ide predovšetkým o zdravotný stav hráča a samozrejme aj súdne spory s Daňovým úradom v Španielsku.

Obaja páni sa stretli ešte pred odletom Argentínčana do USA, kde sa koná Copa America. Športový riaditeľ Blaugrana Messimu povedal, že môže počítať s podporou a pomocou celého klubu. Celé stretnutie podľa informácií tlače trvalo len chvíľku.

TIP | Argentína víťazí aj bez Messiho
TIP | Leo Messi sa zranil v priateľskom zápase s Hondurasom

Počas rozhovoru sa Fernandez Messiho pýtal na zranenie, ktoré utrpel v zápase s Hondurasom. Okrem toho sa predstaviteľ klubu zaujímal o vývoj súdneho procesu, v ktorom bol Messi obžalovaný z krátenia daní. Na záver sa Messi dozvedel, že sa s Fernandezom stretne ešte raz a to v Amerike, kam vycestuje sledovať niekoľko zápasov Copa America.

V plánoch technického riaditeľa klubu je takisto niekoľko zápasov na EURO2016 a samozrejme sa naživo pôjde pozrieť aj na Olympiádu do Ria, kde sa stretne s Neymarom.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

okbor

5
2016-06-08 21:25:45

Pán športový riaditeľ sa asi veľmi ponáhľal. Asi mu asistentka držala jeho k.. kufrík a náhaňala ho do lietadla. Ten na tej "šnúre" stretne množstvo ko.. kontaktov. A tých drinkov a psychotropných látok a hostesiek. Proste bude to mať náročné pán športový riaditeľ.

gabo7

0
2016-06-13 10:53:52

Trapne!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.