Barcelonský stopér spomína na časy, kedy sa ako 17-ročný talent pripojil k Manchestru United a priznáva, že zažíval skutočne krušné chvíle, keď sa snažil vybojovať si svoje miesto v prvom tíme.

Gerard Piqué sa v rozhovore pre španielsku stanicu Onda Cero vyjadril, že hráči Manchestru United sa počas jeho pôsobenia v Premier league k mladším spoluhráčom správali ako zmr*i. Španielsky obranca sa vtedy ako veľký talent pripojil k tímu Sira Alexa Fergusona a strávil tam štyri roky. Následne sa znovu vrátil do Barcelony.

TIP | Ferdinand: Piqué je najlepším stopérom sveta
TIP | Piqué: V Manchestri som zažil skvelé chvíle

Piqué sa ďalej rozhovoril o mladých hráčoch, ktorí sa predstavia na nadchádzajúcom európskom šampionáte vo Francúzsku. "Majú to oveľa ľahšie, ako sme to mali my," myslí si Piqué.

"Keď som mal sedemnásť, osemnásť a snažil som sa presadiť v prvom tíme United, bolo to skutočne ťažké. Starší hráči sa k mladším správali ako úplní zmr*i. Dnes urobíte drobný vtip a pomaly sa to berie ako zločin. Pamätám si, keď do prvého tímu prenikal Gerard Deulofeu a ja som mu pri večeri potiahol stoličku, aby spadol. Všetci mi vynadali. Nám to robili každý deň!" povedal skvelý stopér.

zdroj: goal.com

foto: weloba.com

Rossel

top komentár
44
2016-06-10 18:55:20

vždy lepšie ako v Arsenale, kde ich Vieira mlátil penisom :D

Mourinhov_Prst

14
2016-06-10 19:21:32

Cim? :DDD

geniusko

13
2016-06-10 19:30:55

https://arsenalaction.wordpress.com/... je o tom článok, stará vec ale nemôžem z toho. :D

"Can you imagine how embarrassing it is to be smacked across the face with a 14″ pork sword in front of your team mates? When Wenger found out what he’d done he merely high fived him and shouted “And that’s why he’s the captain" :D :D :D

Lion.el.Messi

8
2016-06-10 19:33:18

v strede članku to maš po česky :D :D http://jenprofotbal.cz/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.