Klub FC Barcelona dnes prichádza s vyhlásením o odsúhlasení dohody, ktorú právne oddelenie Barcy dosiahlo s daňovým úradom. Tím si priznáva svoje chyby pri daňových záležitostiach ohľadom Neymarovho prestupu.

Členovia predstavenstva klubu, ktorí sa v pondelok zišli v rámci bežnej schôdze, rozhodli schváliť dohodu, ktorú navrhovalo právne oddelenie klubu vo veci Neymarovho prestupu do tímu FC Barcelona.

Dohoda obsahuje potvrdenie priznania si chyby v daňových záležitostiach pri podpise tohto hráča za roky 2011 a 2013, keď klub neplnil plnohodnotne svoju daňovú povinnosť. Dodatočne sa klub zbavuje zodpovednosti za rok 2014, ktorý bol tiež predmetom vyšetrovania.

Vedenie považuje dosiahnutie dohody za pozitívny krok vpred, ktorý ukončí situáciu právnej neistoty, ktorá mohla samozrejme ovplyvniť životaschopnosť klubu čo sa športového i ekonomického hľadiska týka.

Kvôli dôležitosti tohto rozhodnutia sa vedenie rozhodlo, že svoje rozhodnutie oznámi na najbližšom generálnom zhromaždení delegátov.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

frkmrk

17
2016-06-14 13:39:55

pokial to bolo umyselne a z tohoto vyhlasenia to vypliva,odvolat a potrestat cele vedenie a dosadit tam ludi co neposkvrnuju meno FC BARCELONA

cruyff

3
2016-06-14 17:03:18

pre amatera: na všetky kúpy a predaje hráčov a s tým súvisiace odmeny existujú predsa tlačiva-tabuľky podľa ktorých profesionálny auditor vypočíta presne, po ukončení transakcie výšku daňovej povinnosti...chyba by bola, ak by si pomýlil atd atd...oni to jednoducho nepriznali a zatajili..tu bolo jasné od samého začiatku, že je to kuleha. Ak by nezačalo šetrenie, tak by vedenie mlčalo, ako ryba. Rosell spolu s celým vedením vyhlasovalo, že sú čistý, ako ľalia...a zdupkal do Anglicka, kde si platil drahých právnikov...visca..

andres550

1
2016-06-14 22:57:58

Odsúhlasenie dohody a priznanie chyby neni priznanie podvodov. Je to len koniec tejto trápnej kauzy a polovačky na klub. Je to vlastne priznanie obrovskej frustrácie a bezmocnosti Realu Madrid. Jediné, na čo sa zmôžu, ako proti nám bojovať, je ovplyvňovať žrebovanie Ligy Majstrov. Dúfajme, že s tým už bude raz a navždy klud.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.