Samuel Umtiti je už jednou nohou v Barcelone. Hráč aj napriek účasti na majstrovstvách Európy naznačuje svoje nadšenie, no chce sa plne koncentrovať iba na šampionát.

Rokovania medzi Barcelonou a Lyonom v posledných dňoch veľmi pokročili a takmer je už všetko hotové. Pred podpisom zmluvy treba ešte vyriešiť zopár drobných detailov. Prestup by sa čoskoro mal stať realitou.

TIP | Le Dauphine: Umtiti súhlasil s prestupom do Barcelony
TIP | Umtiti je záujmom Barcelony polichotený

Keď sa vo štvrtok novinári hráča opäť pýtali na záujem Barcelony, tentokrát nemlčal a povedal, že "Je to skvelý klub a prakticky každý by tam chcel hrať." Mladík ale aj tak zostáva obozretný a veľa prezradiť nechcel. "Som šťastný, že som tu na Euro a snažím sa využiť každý okamih. Moju budúcnosť riešia agenti. Nerozptylujem sa týmto príliš, sústredím sa iba na šampionát," dodal.

Obranca sa však doteraz na majstrovstvách Európy nepredstavil, tréner Didier Deschamps dáva skôr prednosť dvojici Adil Rami a Laurent Koscielny. Fanúšikov Barcelony by ale určite veľmi potešilo, keby dostal šancu a oni si ho mohli ešte pred prestupom na Camp Nou pozrieť v akcii.

zdroj: sport-english.com

foto: mundodeportivo.com

Tomaga

13
2016-06-17 11:48:41

Chcel by som ho videt hrat za Francuzsko. Bolo by fajn keby prestupil.

Dr-QQ

18
2016-06-17 12:08:14

30 melónov nie je málo.
Ale, pozrite, za ruku k nám ťahá aj Pogbu! :-)

123456

3
2016-06-18 00:30:36

Málo to nie je . Ale bude prínosom. Potrebujeme tvrdého obráncu .

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.