Robert Fernández sa nachádza v Spojených štátoch, splniť totiž musí oficiálnu misiu, s ktorou ho klub poveril. Stretnúť by sa mal s Javierom Mascheranom a Lionelom Messim.

El Jefecita je nutné utvrdiť v tom, že s ním klub ráta a potrebuje jeho služby i v budúcnosti. Barca si ho nemôže v tomto momente dovoliť stratiť, Juventus sa s možnosťou získať jeho služby ešte stále nerozlúčil a robí čo môže, aby skúseného stopéra či defenzívneho záložníka dokázal o prestupe presvedčiť.

TIP | Messi vyrovnal historický rekord Batistutu
TIP | Klub si je istý, že Mascherano zostane

Mascherano si v Španielsku prešiel veľmi ťažkým obdobím, len nedávno totiž absolvoval súdny proces, kvôli ktorému musel zaplatiť aj celkom vysokú pokutu vo forme odškodného. Argentínčan sa bojí, že ak zostane v Barcelone, tak mu súdy nedajú pokoj.

Misia Roberta Fernándeza je aj o tom, aby hráča presvedčili, že má zmysel v katalánskom veľkoklube pokračovať. Barca sa svojho hráča bude zastávať ako len bude môcť, dokonca mu na známku toho, že si ho nesmierne cenia, zvýšia aj plat.

Okrem stretnutia s Mascheranom je teda v pláne aj stretnutie s ďalším hráčom Argentíny Lionelom Messim. V tomto prípade pôjde o zistenie informácií ohľadom jeho zdravotného stavu.

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com , fcb.com

123456

9
2016-06-19 18:42:15

Tu môže nastať problém. Dúfam ,že to dopadne dobre.

okbor

9
2016-06-19 18:54:20

A v čom? Že namiesto vyhlásení do médií typu: budeme robiť všetko čo budeme môcť, budeme sa snažiť, zvýšime plat, to už dávno nespravili? Tak potom tu problém už dávno je.

123456

2
2016-06-19 23:17:38

Počkaj pár dní a dozvieš sa

cruyff

-11
2016-06-19 20:31:53

ak je toto vyhlásenie oficialne a pravdivé, tak je to amaterizmus nie hodný klubu FCB. Prv necháme Macha sa vytrápiť v rozhodnutí odisť z klubu pre nedostatočnú starostlivost o jeho karieru, kde okamžite reagovali zahraničné kluby a potom cestujeme za ním, že nech neblbne a ostane za zvýšene prachy u nás..byť Machom, tak balím kufre...visca..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.