Fandite na EURO 2016 našim v drese slovenskej futbalovej reprezentácie. Pripravili sme pre vás špeciálnu akciu, v ktorej na vás čaká 400 reprezentačných dresov. Navyše k tomu môžete získať vstupný bonus až 2 000 EUR.

Získať krásny reprezentačný dres nie je vôbec zložité. Stačí splniť len tri jednoduché kroky. Založte si účet v Tipsporte, vložte si naň aspoň 20 EUR a do konca majstrovstiev Európy si tipnite aspoň za 20 EUR v minimálnom kurze 2:1. Nepremeškajte túto šancu a vyzdvihnite si dres slovenskej futbalovej reprezentácie v Tipsporte.

Slovenská B-skupina je poriadne vyrovnaná a postúpiť do vyraďovacej časti EURO 2016 môže skutočne každý. Slovenskí sokoli zabojovali proti Rusom a získali veľmi dôležité tri body. Ako to dopadne proti favorizovaným Angličanom?

Viac ako 90% najväčšej tipérskej komunity v Tipsporte verí, že Anglicko v tomto dueli zvíťazí. Iný pohľad na tento súboj prináša stratég Barrry, ktorý naložil viac ako 60 EUR na to, že sa tento zápas skončí nerozhodne. Ako to vidíte vy?

Pre všetkých tipérov Tipsportu je k EURO 2016 pripravená bohatá kurzová ponuka, v ktorej si každý určite niečo nájde. Nie ste ešte zaregistrovaný v Tipsporte? Poponáhľajte sa! Zaregistrujte sa TU, získate vstupný bonus až 2 000 EUR a navyše pre prvých 400 z vás, ktorí sa počas EURA 2016 zaregistrujú a splnia jednoduché podmienky, je prichystaný reprezentačný dres ako darček!

Užite si EURO 2016 s Tipsportom, vyberte si z bohatej kurzovej ponuky, tipujte, zabávajte sa a vyhrávajte.

zdroj: tipsport
foto: as.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.