Po Eure a Copa América zrejme začne v Barcelone turbulentné obdobie. Na odchode je viacero hráčov, no zároveň sa očakáva aj to, že prídu vhodné posily. Je tak možné, že v lete celok opustí hneď 5 či 6 hráčov a v kabíne privítame troch či štyroch nových.

Ak sa Douglas rozhodne nechať presvedčiť o prestupe do Cruzeira, tak to bude štvrtý, kto Barcelonu toto leto opustí. Oficiálny je zatiaľ len Marc Bartra, no svoj odchod z klubu potvrdil Dani Alves, Sandrov odchod zas avizoval športový riaditeľ klubu.

TIP | Fernandez: Gameira sledujem roky
TIP | Peniaze v lete nebudú problém

Neistá situácia je aj okolo Vermaelena, ten však zatiaľ hrá na Eure a pravdepodobne bojuje o čo najlepší angažmán. Munir by mohol ísť hosťovať, o Mascherana Katalánci bojujú zubami nechtami. Na odchode je pravdepodobne ešte aj Adriano.

Čo sa posíl týka, jedna je už istá. Do Barcy sa vráti Denis Suárez, ktorý za posledné roky preukázal obrovský progres. Druhým menom, i keď zatiaľ nepotvrdeným, je Samuel Umtiti. Čaká sa tak už len na štvrtého útočníka, poprípade na ďalšieho stopéra.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

messso

27
2016-06-24 18:52:40

Stale je pre mna tajnym zelanim Marqhuinos

lovefootball

8
2016-06-24 20:27:10

Biele zlo z Madridu sa vraj snazi vyfuknut Barcelone Gabriela Jesusa.

Jhonys

7
2016-06-24 22:25:50

Sport (myslím, že to byli oni) psal, že Vermaelen se prodá jen pokud nějaká fakt dobrá nabídka, jinak by ale mohl zůstat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.