Budúcnosť Nolita je stále vo hviezdach. Zdroje Cadena Cope či Radio Marca však už jeho prestup považujú za jasnú vec, a to aj napriek tomu, že hráč nič nepotvrdil. Dnes dokonca všetky špekulácie o rozhovoroch s Guardiolom vyvrátil.

Skúsený Španiel by sa mal stať alternatívou pre MSN, no zdá sa, že Barca nie je jediný tím, ktorý by tohto futbalistu vo svojom kádri privítal. Zatiaľ čo v Katalánsku by mal jasnú pozíciu, tak v Manchestri je to otvorené. Tam by v prípade excelentných výkonov mohol preraziť.

TIP | Busquets: Nolito? Za tú cenu je to skvelý nákup
TIP | Prezident Celty: Nolito v lete odíde

"Uvidíme, čo sa stane v budúcnosti, no zatiaľ sa nesťažujem ohľadom toho, ako sa mi darí. Zatiaľ som sa City neupísal, klamať nebudem, uvidíme," vysvetľuje Nolito.

Na otázku, či bol s Guardiolom v kontakte ohľadom prestupu odpovedal jednozančne – nie. Hráč je ale presvedčený o tom, že rozhodnutia vo svojej kariére neľutuje. "V živote musíte byť odvážny, robiť rozhodnutia. Ja som sa rozhodol venovať futbalu, je to moja vášeň. Opustil som Barcelonu, šiel do Granady, Benficy, Celty... Nesťažujem sa, všetko ide veľmi dobre."

Španielske médiá očakávajú, že Nolito predsa do City prestúpi. Celá záležitosť by mala byť jasná po Eure 2016. Tam sa mu zatiaľ v celku darí, výborne hral najmä v zápase proti Turkom.

zdroj: sport-english.com
foto: sport-english.com , archív

Sabuliak

7
2016-06-24 22:31:32

Dufam ze vedenie prestane robit kktiny a zaplati plnu sumu ak ho tak velmi chce kupit

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.