Na Neymarovej oficiálnej stránke sa objavil rozhovor s Leom Messim, v ktorom Argentínčan rozpráva najmä o vzťahoch.

Čo si vedel o Neymarovi pred príchodom do Barcelony? "Poznal som ho zo Santosu. S jeho otcom som sa však ešte skôr stretol na Decovom charitatívnom zápase. Vedel som o Neymarovi vďaka tomu, čo predvádzal v Brazílii a na Copa Libertadores. Bol som veľmi prekvapený jeho osobnosťou, tým, akým je. Je stále veľmi mladý a veselý, neuveriteľný človek."

Mnohí veria, že veľká časť úspechu Barcelony pramení z výborných vzťahov medzi útočnou trojicou Messi, Suárez a Neymar. "Je to niečo, čo prišlo prirodzene, samo od seba. Mimo ihriska sme spolu začali naozaj vychádzať a to nám zakrátko uľahčilo veci aj na trávniku. Je to tiež možno aj preto, lebo všetci traja pochádzame z Južnej Ameriky a žijeme podobnými vecami. Dosť nás to zblížilo," vysvetlil.

Existuje podobnosť medzi vzťahom, ktorý si mal s Ronaldinhom a tým, ktorý máš teraz s Neymarom? "Keď som prišiel do Barcelony, bol som veľmi mladý, rovnako ako Neymar. Ronaldniho a všetci Brazílčania, ktorí boli v tom čase v tíme, ma zobrali pod svoje krídla. Zaobchádzali somnou naozaj veľkolepo. Neymar sa vzhľadom na svoju povahu začlenil do skupiny vskutku rýchlo. Pravdou je, že som mal dobré vzťahy so všetkými Brazílčanmi a dodnes som s niektorými v kontakte."

"Neymar vždy rozpráva, že je môj fanúšik a to ma trochu privádza do rozpakov, pretože mi to hovorí ešte aj do očí," priznáva. "Robí ma veľmi šťastným, že človek ako on, povie o mne takéto veci a navyše máme taký dobrý vzťah."

Veľa ľudí ťa považuje za referenčný bod futbalu. Ako to vnímaš? "Zaobchádzam s tým s pokojom, snažím sa žiť v realite. Je pre mňa potešujúce, že ma ľudia obdivujú a berú ma ako príklad. Ale pravdou je, že som úplne normálny."

Čo myslíš, že ti prinesie budúcnosť? "Nepremýšľam o tom. Nemám nič plánované, užívam si prítomnosť. Hranie futbalu je to, čo mám rád, a keď príde čas, uvidíme... momentálne nemám potuchy."

TIP | 29 rokov, 29 kľúčových momentov
TIP | Messi: Chcem hrať ešte veľa rokov

Séria krátkych otázok a odpovedí

Keby si nebol futbalistom, čím by si bol?

"Neviem, nemám tušenie. Už od malička som sníval o hraní futbalu a nemyslel som na nič iné."

Maradona alebo Messi?

(smiech) "Maradona."

Majstrovstvá sveta alebo Zlatá lopta?

"Majstrovstvá sveta."

Zapadol by Neymar do tímu Argentíny?

"Do hocijakého tímu. Neymar môže hrať, kde chce. Je to unikátny hráč."

Ktorý gól považuješ za svoj najlepší?

"Vždy hovorím, že väčšiu váhu prikladám dôležitosti gólu ako kráse. Bol by to teda gól hlavičkou vo finále Ligy majstrov proti Manchestru United."

Neymar alebo Ronaldinho?

(smiech) "Ohh! To je veľmi ťažké! Som šťastný, že som hral s oboma, takže je náročné vybrať jedného."

zdroj: sport-english.com

foto: latinpost.com, twitter.com

Sabuliak

top komentár
76
2016-06-25 09:18:53

Tak nech Vam to takto vydrzi co najdlhsie !

Neymito

top komentár
70
2016-06-25 09:41:11

Toto su slova toho najlepsieho . Nielen ze to je najlepsi futbalista sveta ale aj perfektny clovek.Inak vsetko najlepsie k vcerajsim narodeninam. :-)

jokerito

12
2016-06-25 16:02:15

Uz len to ze povedal diega miesto seba ukazuje jeho velkost.

fofo112

5
2016-06-25 17:36:55

to je tá pokora ktorá tak veľmi chýba,tomu najlepšiemu samozvanému za posledných 20 rokov.

Messy

8
2016-06-25 18:20:17

Obrovská skromnosť z neho srší

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.