Paulo Dybala, jeden z ťahúňov Juventusu, poskytol rozhovor médiám, v ktorom uviedol, že jeho tím hrá na úrovni veľkoklubov typu Real Madrid, FC Barcelona a Bayern Mníchov. Vyjadril taktiež svoju radosť z prestupov Daniho Alvesa a Miralema Pjanića.

"Juventus je skvelý tím, rovnako ako Real, Barca a Bayern. Pred dvoma rokmi sme hrali vo finále Ligy majstrov a v tejto sezóne nás vyradil Bayern tridsať sekúnd pred koncom," konštatoval Dybala v rozhovore, ktorý sprotredkoval denník Gazzetta dello Sport.

Argentínčan je taktiež spokojný s prestupmi a hráčmi, ktorí posilnili Juventus. "Hru Alvesa som sledoval veľmi často, pretože zápasy Barcy si nikdy nenechám ujsť. Pamätám si, že si dobre rozumel s Messim. Má výbornú techniku, pomôže nám v obrane i v útoku. Dúfam, že zaznamená veľa asistencií."

TIP | Juventus odmietol gigantickú ponuku za Dybalu
TIP | Do Barcelony by som kvôli prestupu aj doplával

"Prestup Pjanića ma zaskočil. Okamžite som začal premýšľať nad jeho vplyvom pri štandardných situáciách. Veľmi dobre zakončuje akcie a spolu s Pogbom sa od neho budeme veľa učiť," vravel na adresu najčerstvejšieho transferu Juventusu.

No a nakoniec musel Dybala odpovedať na otázku ohľadom Pogbovej budúcnosti. "Určite zostane. Hovoril som s ním a myslím si, že zostane. Nehovorili sme o futbale, ale tak to cítim," dodal.

Zdroj: fcbarca.com
Foto: fcbarca.com, reddit.com

fantomas

16
2016-06-26 20:50:56

Stačilo v nadpise vymeniť či za že a článok som ani nemusel otvárať. (nie že by mi to nedošlo už predtým..)

DavidP

14
2016-06-26 21:20:47

Jednou by mohl zápasy Barcy sledovat přímo ze hřiště v našem dresu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.