Podľa katalánskeho Sportu Barcelona uzavrela dohodu o príchode mladého stopéra Fluminense, v ktorej ide o hosťovanie s následnou opciou na kúpu hráča. B-tím by tak mal posilniť Marlon Santos.

Marlon sa do Španielska presunul takmer už aj minulý rok, keď intenzívne jednal s Villarrealom, k dohode však nedošlo. Hráč by sa mohol zúčastniť aj letnej prípravy s Luisom Enriquem, aby sa s tímom trocha vžil a zároveň i otestoval svoj potenciál. Podpísanie tohto hráča pritom nie je náhodou, stalo sa tak kvôli inému hráčovi.

TIP | OFICIÁLNE: Do Barcelony prichádza Davinson Sanchez

Barca mala kedysi možnosť odkúpiť Gersona za 3.2 milióna, no on skončil v Ríme, a tak sa Kataláncom poskytli prednostné práva na niektorých hráčov Fluminense. Jedným z nich bol aj Robert Gonclaves, tomu sa však zo záhadných dôvodov v B-tíme preraziť nepodarilo.

Na rade je tak Marlon, ktorý teda poputuje do rezervy Blaugranas najprv na hosťovanie, no ak sa tím rozhodne si hráča ponechať, tak ho bude môcť za 1.8 milióna eur odkúpiť.

Sport ďalej uvádza, že sa obranca presunie do Barcelony budúci týždeň, absolvuje tu lekársku prehliadku a dokončia sa aj posledné detaily vrátane dojdenania možnosti toho, že by absolvoval letnú prípravu s A-tímom. Marlon už reprezentoval dokonca aj Brazíliu, vo Fluminense túto sezónu príliš často nehral, keďže tamojší tréner preferoval skúsenejších hráčov.

zdroj: sport-english.com
foto: sport-english.com

okbor

11
2016-06-26 13:41:08

A keby sa náhodou neuchytil, tak sa môže prejaviť v FC ŠTK Šamorín. P. S.: Toto nie je sarkazmus, FC Fluminense má momentálne svoju európsku "predsunutú základňu" v Šamoríne. Možno sa dočkáme aj nejakých prekvapení.

blauigrana

1
2016-06-26 18:11:21

si zo Šamorína?

okbor

0
2016-06-26 22:41:22

Nie, ale "trošku" to tam poznám. :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.