Budúcnosť Thomasa Vermaelena je zatiaľ neistá, nedá sa definitívne povedať, či hráč, ktorý aktuálne nastupuje na EURE 2016 v drese Belgicka, ostane v Barcelone alebo odíde do iného klubu. O služby stopéra pritom najnovšie stojí AS Rím.

Thomas Vermaelen počas celého uplynulého ročníka nedostával od Luisa Enriqueho príliš veľa šancí, celkovo zasiahol len do dvadsiatich duelov, aj napriek tomu však na EURE dostal dôveru od trénera a v drese Belgicka nastupuje od začiatku. Inak tomu zrejme nebude ani dnes proti Maďarsku.

TIP | Nadbytoční - trpká príchuť z titulov

O 30-ročného stopéra pritom stojí hneď niekoľko klubov. V posledných týždňoch sa špekulovalo o Liverpoole, Besiktasi Istanbul a Juventuse, no najnovšie sa do boja o Belgičana priplietol aj AS Rím. Vermaelen by pritom do talianskeho celku zapadol podľa všetkého dokonale.

Luciano Spalletti totiž zvažuje do nabudúcej sezóny rozostavenie s tromi obrancami, kde by Thomas mohol uplatniť svoju všestrannosť. Do Ríma by mohol prísť za 10 miliónov eur, špekuluje sa aj o možnom hosťovaní s predkupným právom. Pripomeňme, že Vermaelen Barcu posilnil po transfere z Arsenalu za 19 miliónov.

Zdroj: football-italia.net
Foto: archív

Vendeta

14
2016-06-26 16:48:07

Predať dokým je záujem

frkmrk

13
2016-06-26 17:15:47

kupit za 19 a predat za 10,u nas by sa tomu hovorilo ze ziv. uroven stupa,ceny klesaju,HDP rastie,no podla mna je to gazdovanie od desat ku piatim a neni to len pripad Vermaelena.

sid1

4
2016-06-26 17:47:52

Povacsine by som povedal, ze barca je konecna stanica vo futbale takze ked predava tak povacsine ze sa hrac nedokazal napr presadit, ma uz vek atd. Tj tazko cakat ze barca bude predavat drahsie ako kupuje.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.