The Hard Tackle dnes prišiel so skutočne zaujímavou správou oznamujúc, že Neymar s veľkou pravdepodobnosťou odchádza z Barcelony. Tento futbalový portál pritom prichádza hneď aj s tromi náhradami za brazílskeho kúzelníka.

S katalánskym klubom sa spájal ešte dávnejšie fancúzsky útočník Antoine Griezmann, ten však medzičasom predĺžil zmluvu s Atléticom Madrid, čo znamená, že Blaugranas sa budú musieť sústrediť na iných hráčov. V prípade Neymarovho odchodu, ktorý nechceme privolávať, no musíme byť naň pripravený, Barca kvalitného útočníka bude potrebovať.

Ivan Perišič

Ivan Perišič, ktorého Chorvátsko včera nečakane vypadlo z EURA, očaril celý futbalový svet výborným výkonom v zápase proti Španielsku. Chorvát strelil v skupine C dva góly v troch zápasoch a podľa dostupných zdrojov padol do oka Luisovi Enriquemu.

Ako informuje Tuttosport, 27-ročný hráč má hodnotu 30 miliónov eur, čo je vzhľadom na jeho schopnosti a potenciál výhodné. Perišič aktuálne hráva v Serii A, jeho klubom je Inter Miláno. Rodák z mesta Split v tridsiatich štyroch zápasoch v drese Nerrazzuri strelil sedem gólov a na šesť presných zásahov prihral.

Jeho obľúbená pozícia je ľavé krídlo, odkiaľ dokáže posielať kvalitné nahrávky alebo centre do šesnástky svojou silnejšou pravou nohou. Podľa informácií portálu WhoScored Perišič v trinástich zápasoch na tomto poste zaznamenal impozantných päť gólov a štyri asistencie.

Pre Barcu by v prípade Neymarovho odchodu bolo výhodné podpísať takéhoto útočníka, ktorý hrá v podstate na identickej pozícii ako samotný Brazílčan. Perišič by dokázal v prípade zranenia zastúpiť aj jedného z dvojice Luis Suarez & Lionel Messi.

Paulo Dybala

Útočník Juventusu Paulo Dybala je skvelou ukážkou toho, ako by mal dnes vyzerať moderný útočník alebo tá pravá 'deviatka'. Argentínčanovi vôbec nevadí osamotené útočenie, práve naopak, situácie, kedy je vpredu sám, obľubuje. Keď má svoj deň, dokáže streliť gól zo všetkého.

Mundo Deportivo pritom píše, že v prípade Neymarovho odchodu bude Dybala cieľom Barcelony číslo jeden. Dôkazom toho, že záujem Blaugranas o talentovaného mladíka sú aj jeho impozantné štatistiky z uplynulej sezóny. Dybalovi sa totiž v tridsiatich štyroch dueloch podarilo streliť devätnásť gólov. Na svoje konto si pripísal aj 9 asistencií.

Otázkou však ostáva, či by bol 22-ročný hráč ochotný prispôsobiť sa novým úlohám, vzhľadom na to, že jeho typológia je od Neymara značne odlišná. Útočník Juve pripomína herne skôr Suareza, preto je otázne, či by pri jeho kúpe netrpeli obidve strany, teda on sám a Barca ako tím.

Gabriel Jesus

Ako informuje katalánske periodikum Sport, Gabriel Jesus má k Barcelone veľmi blízko, či už Neymar odíde alebo ostane. Barca za mladíka už dokonca poslala aj prvú ponuku vo výške 19 miliónov eur, zástupcovia hráča ju však odmietli, vzhľadom na to, že očakávajú, že na transfere sa dá zarobiť oveľa viac.

Samotný hráč však podľa svojich vlastných slov o katalánskom klube sníva. Gabriel priznal, že mal obrovský strach hrať pred očami skautov FC Barcelona, ktorí ho niekoľkokrát počas uplynulej sezóny sledovali. Na jeho výkonoch to ale vôbec nebolo vidieť a všetko naznačuje tomu, že obstál.

Jesus mnohým pripomína Neymara, stredný útočník Palmeiras je však skutočne všestranný. Okrem toho, že je výborný zakončovateľ, má kvalitný dribling a rád sa hrá so súperovými hráčmi. Do Barcelony by sa každopádne hodil.

Zdroj: thehardtackle.com
Foto: archív, thehardtackle.com

tunno

15
2016-06-28 10:06:05

co za hluposti. Mozno Jezis aj to vsak az o par dobrych rokov ak jeho kariera pojde spravnym smerom

Barcelonista

29
2016-06-28 11:05:56

Toto maju byt nahrady za hraca ktory bol treti v Zlatej lopte minuly rok? Naozaj?

tominno9

22
2016-06-28 11:30:27

Súhlas, ale otázkou zostáva, na čo je vlastne celý tento článok dobrý!

Bachy

7
2016-06-28 12:00:59

https://www.youtube.com/...

Jesus je určite perspektíva stabilnejší ako neymar o dosť a keď ho vidíte hrať vidíte niečo z Ronalda a niečo z Ronaldinha myslím brazilskych hráčov :)
Ale nebral by som ho ako náhradu ale ako budúceho nástupcu Neymara...

mikimi122

-6
2016-06-28 18:36:16

Skôr by som povedal ako nastupcu Messiho, kedže Neymar ma ešte len 24.

Neymito

15
2016-06-28 12:30:27

Tyto hraci neymarovi nesiahaju ani po clenky .

Jestper9

5
2016-06-28 13:38:42

Peršič a Dybala???? :DDDDDDDDDDD Jesusa nepoznam neviem. Ale oni dvaj aisto ako nahrada nie

Sabuliak

4
2016-06-28 15:25:40

Takze ...Perisic a Dybala vobec , nechaprm ..
Jesus kludne moze prist , ale nie ako nahrada Neymara

triton

1
2016-06-29 11:22:30

picoviny

Fazy

1
2016-06-29 12:31:17

To odkiaľ vyhrabal, že Neymar odchádza z Barci? Hlúposť ako to, že Horná Dolná postúpi do našej I. ligy, vyhrá ju a bude hrať LM proti Barci.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.