Prezident Barcelony Josep Maria Bartomeu v nedeľu prezradil, že do klubu v lete prídu dvaja noví hráči zo španielskej Primera División. Na dokončení prestupov sa pracuje.

Prezident Barcelony si momentálne užíva dovolenku na Baleárskych ostrovoch, kde sa mal predstaviteľom miestneho klubu SD Formentera zdôveriť, že na Camp Nou počas letného prestupového obdobia privedie dvojicu hráčov z La Ligy. "Povedal, že Barca sleduje domáci trh a pokúša sa uzavrieť dva prestupy," vysvetlil jeden z manažérov pre futbolpitiuso.com.

O koho sa však presne jedná, to zatiaľ nevedno, no Sport má niekoľko tipov. Pozrime sa spolu, koho denník pasuje za najväčších kandidátov.

Denis Suárez

Tu prakticky nie je o čom. Jeho prestup už potvrdil ako športový riaditeľ Robert Fernandez, tak aj samotný klub. Katalánci zaplatia Villarrealu tri a pol milióna a hráč by mal podpísať zmluvu na štyri roky s možnosťou predĺženia o ďalší rok.

Joao Cancelo

Barcelona by rada doviedla na pravý kraj obrany mladučkého Joaa Cancela, ktorého cena sa pohybuje na úrovni 20 miliónov. Rokovania s Valenciou sa však spomalili z viacerých dôvodov, no najmä preto, lebo klub čaká na oficiálne potvrdenie odchodu Daniho Alvesa, a tiež preto, že do boja o hráča sa zapojil aj Paríž Saint-Germain.

Mauricio Lemos

Obranca Las Palmas je jedným z kandidátov na posilnenie stredu obrany Barcelony. Jeho klub však odmieta zvažovať všetky ponuky, ktoré sú menšie ako je výkupná klauzula Uruguajčana, teda 30 miliónov eur. Katalánci zatiaľ ponúkli osem miliónov a ďalšie štyri v bonusoch. Okolo 20-ročného rodáka z Riveri navyše krúži aj Real Madrid, no ťažko povedať, či sa jedná o skutočný záujem alebo ide len o snahu zvýšiť hráčovu cenu.

Kevin Gameiro

Všestrannému útočníkovi by sa prestup na Camp Nou páčil, avšak v ceste stoja dve prekážky. Tou prvou je, že Sevilla za hráča požaduje 40 miliónov a druhou zas fakt, že nový tréner Andalúzanov Jorge Sampaoli považuje Gameira za kľúčovú súčasť jeho nového projektu. Roberta Fernandeza a jeho asistentov teda nečaká vôbec jednoduchá úloha.

Nolito

Útočník Celty bol prioritou Luisa Enriqueho dlhú dobu, ale vyzerá to tak, že na hráča viac zapôsobil Guardiolov Manchester City a nakoniec skončí v Premier League.

zdroj: sport-english.com

sid1

14
2016-06-27 15:03:43

To je zase informacia jedna pani povedala s titulkom kde chyba slovo vraj.

Barca18

15
2016-06-27 15:28:52

Keby k nám prestúpili Nolito a Marquinos+ Denis tak by som bol celkom aj spokojný.

naqiria

-2
2016-06-27 15:52:59

Ronaldo a ramos :D

Dr-QQ

-1
2016-06-27 20:45:01

Jedine ak zadarmo a obratom ich streliť do Číny. :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.