Budúcnosť Cristiana Tella je stále neistá. Hráč uplynulú sezónu hosťoval vo Fiorentine a klub by si ho rád ponechal natrvalo.

Avšak doteraz boli všetky kontakty s Barcelonou neúspešné. Tréner Paulo Sousa chce vidieť útočníka vo svojom tíme, no klub za neho požadovaných osem miliónov eur zaplatiť odmieta. Preto sa Fialky rozhodli pre zmenu stratégie. Dobre si uvedomujú, že Katalánci s cenou dole nepôjdu, a tak majú nový plán: predĺžiť hosťovanie a pokúsiť sa priviesť 24-ročného Španiela lacnejšie alebo dokonca zadarmo, keď mu skončí na Camp Nou zmluva.

TIP | Čo s navrátilcami?

Fiorentina verí, že by táto taktika mohla fungovať a očakávajú podporu samotného hráča. Tello sa už v Serii A udomácnil a rovnako tak preukázal svoju túžbu pokračovať tam. "Rokovania sú dlhé a únavné, ale určite budú mať šťastný koniec. Tello chce zostať vo Fiorentine a v najbližších dňoch sa porozprávame s klubom," povedal jeho zástupca.

zdroj: sport-english.com

foto: gazzettaworld.com

ForzeVilla

20
2016-06-29 14:21:59

Hmm, zase zadarmo. Vyzerá to tak, že Barça stratila rešpekt na prestupovom trhu, keďže každý klub by chcel, aby sme im dali hráča zadarmo a k tomu ešte pribalili darčekový kôš s venovaním. Zaujímavé, že podľa správ neváha dať Fiorentina 30 miliónov za Gabigola ale aspoň 5 miliónov na Tella, to už je priveľa. Ale tak čo už, musíme si zvykať...

Vendeta

8
2016-06-29 16:13:55

Presne ako píšeš, Ja by som ich mohol ... Rozumné by bolo si udržať Tella ako 4 utočníka. Je rýchly a technika tiež ujde. Určite rozumnejšie ako kupiť slabého Gamera za 40M. Ale naše vedenie sa určite nezapre a zvolí možnostť B, teda kupiť Gamera za 40M a tella nechá zadarmo. HANBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.