Josep Maria Bartomeu dnes na tlačovej konferencii vyhlásil, že Neymar predĺži svoju zmluvu s Kataláncami o ďalšiu porciu rokov. Naťahovačky tak dospeli k svojmu koncu a Brazílčana uvidíme aj budúce sezóny v drese Blaugrana.

Prezident Barcy pred novinármi hodnotil uplynulú sezónu, no bolo potrebné aj počuť jasné slovo ohľadom veci Neymar. Jeho budúcnosť v tíme Luisa Enriqueho bola totiž viac než neistá, z dôvodov nám všetkým známych.

53-ročnému Bartomeuovi sa minulá sezóna páčila a je podľa jeho slov s jej priebehom maximálne spokojný. Bodaj by nie, veď Luchovi sa za svoje pôsobenie v Barcelone podarilo vyhrať 7 z 9 možných klubových trofejí, z toho minulý rok ligu i Copa del Rey.

TIP | Neymarov otec: Real Madrid? Nulová šanca

Budúcnosť Brazílčana

"Neymar chce pokračovať v Barcelone. Neviem či to bude dnes, zajtra či pozajtra, no už v najbližších dňoch sa s Neymarom podpíše nový kontrakt. Je to už len otázka dní."

Nové veci v klube

"Za mesiace sme vytvorili novú formu pre kontrolu záležitostí, aby šlo v klube všetko tak ako má. Zároveň sme sa poučili a máme tu vďaka tejto situácii väčšiu kontrolu nad detailami nového kontraktu pre hráča."

zdroj: sport-english.com
foto: sport-english.com , archív

Ahonen2

17
2016-06-30 18:44:25

To ma teší dobrá správa že Neymar ostaňe v Barcelone Visca el Barca

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.