Hovorí sa, že nevieš čo máš, dokedy to nestratíš. Argentínski fanúšikovia sa o pravde tohto príslovia majú dokonalú možnosť presvedčiť v posledných dňoch, keď celý futbalový svet smúti pre odchod Lionela Messiho z reprezentácie. Najnovšie sa k tejto téme vyjadril aj Ronaldinho, ktorý Leovi posiela povzbudzujúci odkaz.

Po tom, čo Argentína prehrala tretie veľké finále v rozmedzí troch rokov, sa Leo Messi rozhodol spraviť za reprezentačnou kariérou hrubú čiaru. Kým mnoho ľudí sa rodáka z Rosaria snaží presvedčiť, aby v drese Albicelestes pokračoval aj naďalej, Ronaldinho jeho názor rešpektuje a prijíma.

TIP | Macri, Maradona a celá Argentína prosia Messiho, aby zostal
TIP | Sergio Romero: Myslím si, že Messi hovoril v návale emócií

"Rešpektujem jeho názor a to, čo chce - vždy budem na jeho strane," povedal Ronaldinho na Leovu adresu pre 'America TV' v Peru. "Logika vraví, že nám bude veľmi chýbať, koniec koncov je najlepší na svete," dodal.

Brazílsky fenomén si s argentínskym kúzelníkom vždy rozumel. Sám Leo Messi nikdy neskrýval svoj obrovský obdiv k Ronaldinhovi, pre futbal je obrovská škoda, že títo dvaja hráči si nemohli vedľa seba zahrať vo svojej vrcholnej forme. To by už bola Barca ale zrejme naozaj neporaziteľná.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

gabo7

12
2016-07-01 12:58:47

Mozno ich uvidime spolu za starych panov

quentin

1
2016-07-01 15:52:11

gabo, ten výber tzv. starých pánov (dajme tomu priemer veku 40) by dokázal rozobrať nejeden Top tím danej generácie;) Ale dobrý marketingový nápad ako prísť k pekným grošom ako organizátor a k tomu podporiť napr. Unicef.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.