Legendárny Xavi Hernandéz v rozhovore podľa denníka AS hovoril o Josém Mourinhovi. Rodák z Terrassy prinal, že portugalský kouč chcel medzi Barcou a Realom neustálu vojnu, za čo sa mu Iker Casillas mnohokrát ospravedlňoval.

Mnoho culés si stále veľmi dobre pamätá obdobie, ktoré sa nieslo v duchu ironických narážok a nadávok zo strany bývalého lodivoda Los Blancos Josého Mourinha. Xavi si myslí, že Portugalčan sa takýmto spôsobom snažil na ihrisku vytvoriť 'bitku'.

"Mourinho bol otrávený z vytvárania mieru. Chcel vojnu, no my sme chceli futbal. Ikerov pokus zastaviť to [vojnu], ho skoro stál miesto v Reale. Niektorí ľudia nám doteraz neodpustili. Iker mi ale volal, aby mi povedal všetko, ospravedlňoval sa za 200 vecí, následne som sa mu za 200 vecí ospravedlnil aj ja, a nakoniec sme dospeli k vzájomnej dohode," vravel Xavi.

"Vojnové následky? Zopár ich bolo, ale ja som hral rýchlo, na jeden, dva dotyky. A keď nie, tak som sa otočil. Nebol som ani rýchly, ani obratný, ani silný. Aby som prežil, vždy som si hľadal miesto. Keby som bol ako Paul Pogba, bolo by to o niečom úplne inom," dodal aktuálny hráč Al Saad.

Zdroj: squawka.com
Foto: archív

quentin

15
2016-07-07 13:06:50

Tak toto je i moj názor. Mám veľa kamarátov a známych, ktorí sú verní RM. A tá vojna, či urážky sú mimo. Osobne si myslím, že podpichovanie a light kanadské žartíky sú ok. No nie umelá vojna! Načo? A pre koho?

tomessi

9
2016-07-07 13:25:12

Tu vojnu sme vyhrali, Murko urobil svoju "robotu" a v konecnom dosledku nam pomohol aby sme dominovali, je to minulost, asi nema velky vyznam to znova vytahovat

andres550

4
2016-07-07 17:53:53

Mourinho vyvolával konflikty lebo bol frustrovaný z dominancie Barcy, snažil sa snažil ale tituly sme vyhrávali my. Takto sa nás snažil vyviesť z koncentrácie ale stačí sa pozrieť, kto získal kolko titulov a zistíme kto vyhral vojnu. V novodobej ére futbalu jasne dominuje Barcelona. Madrid ťaží z povojnových čias, kedy nazbierali väčšinu titulov oni. V tomto storočí je naša dominancia jednoznačná.

Vladinko

3
2016-07-07 18:06:01

Nech to vyzeralo ako to vyzeralo, mourinho si prisiel do realu po titul a ten sa mu ziskat podarilo - s madridom ktory ho nevyhral x rokov pred nim ani po nom a real prekonal osemfinalove prekliatie v lm, priviedol mladych ozila, khediru a di mariu.. Nech je aky je, trener to je dobry..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.