FC Barcelona včera oficiálne potvrdila príchod Marlona Santosa, ktorý prichádza na ročné hosťovanie z brazílskeho Fluminense. Hráč posilní rezervu prvého tímu.

Marlon Santos je 20-ročný stredný obranca s reprezentačnými skúsenosťami z rôznych vekových kategórii Brazílie. Rodák z Rio de Janeiro v piatok úspešne absolvoval lekársku prehliadku a od pondelka ho už čaká predsezónna príprava s tímom Gerarda Lópeza.

"Som veľmi šťastný, že som v Barcelone. Je to nádherný pocit. Barca je najlepší klub na svete a robí ma veľmi hrdým, že tu môžem byť. Mojim snom je hrať za prvý tím, ale teraz som tu, aby som nastupoval za Barcu B," cituje Marlona oficiálna stránka klubu.

TIP | Sport: Marlon Santos posilní rezervu Barcy

Barcelone sa v boji o hráča podarilo zvíťaziť nad veľkou konkurenciou zo strany niekoľkých ďalších európskych celkov. Katalánci môžu hráča získať natrvalo za 5 miliónov eur, no v prípade, že sa rozhodnú si mladého Brazílčana na konci sezóny naozaj ponechať, stačí im zaplatiť iba 1,8 milióna, keďže už predtým zaplatili Fluminense 3,2 milióna za predkupné právo na Gersona. Ten sa ale rozhodol kráčať úplne iným smerom a minulé leto prestúpil do AS Rím.

zdroj: sport-english.com

foto: twitter.com

Defender3

34
2016-07-09 09:16:13

Super správa!! Aspoň ho Barcelona vyskúša potom ho poprípade môže kúpiť.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.