Vyvrcholenie šampionátu je tu! V nedeľňajšom finále sa stretnú dva najlepšie tímy tohtoročného EURA: Portugalsko vs. Francúzsko. Členovia najväčšej tipérskej komunity jednoznačne favorizujú Francúzov, ktorým v kurze 2:1 verí viac ako 80% tipérov. Naopak, len dvanásť percent borcov verí, že titul skončí v rukách Ronalda a spol. s kurzom 4,55:1.

V celkové víťazstvo krajiny galského kohúta verí aj stratég s prezývkou jurajblaha, ktorý na nich naložil 370 € a môže vyhrať takmer 1 500 EUR! Jeho tip potvrdzuje aj tipér VolcomCze, ktorý vo svojej analýze píše: „Francúzi budú už po výhre nad Nemeckom v základnej hracej dobe dostatočne rozbehnutí na to, aby na domácom šampionáte porazili bez problémov aj Portugalsko.“

Podarí sa Les Bleus triumfovať? Hostiteľská krajina totiž na majstrovstvách Európy zvíťazila naposledy pred 32 rokmi a boli to práve Francúzi, ktorí sa vtedy tešili. Prepíšu históriu opäť?

Pre všetkých tipérov Tipsportu je k EURU 2016 pripravená bohatá kurzová ponuka, v ktorej si každý určite niečo nájde. Nie ste ešte zaregistrovaný v Tipsporte? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport
foto: as.com

LioMessi

5
2016-07-10 18:14:36

Dúfam, že Griezmann dnes bude taký dobrý ako proti Nemecku ak nie lepší :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.