Neymar bol v utorok hosťom programu Programa do Jô, ktorú moderoval Jô Soares. Brazílčan spomínal na svoj debut v Barcelone, hovoril o Messim, no taktiež o najvážnejšom zranení, ktoré ho takmer posadilo na invalidný vozík.

Zranenie na majstrovstvách sveta

"Doktor mi povedal, že ak by to bolo ešte o dva centimetre do strany, nikdy by som už nechodil a skončil by som na vozíčku. Išiel som do nemocnice a nemohol som hýbať nohami. Veľmi som plakal. Bol to najhorší týždeň môjho života. Už od malička som totiž sníval o hraní na majstrovstvách sveta a pripravil ma o to tento úder."

Messi

"Keď sa nad tým zamyslíte, futbal bez neho... to by nebolo ono. Každý, kto má rád futbal, chce na ihrisku to najlepšie."

Debut v Barcelone

"Keď som uvidel Messiho, bol som vydesený. Pri vstupe do šatne tam boli Messi, Xavi, Iniesta, Piqué, Alves... všetci boli mojimi idolmi a teraz ste na rovnakom mieste ako oni. Zdalo sa, akoby som hral Playstation. Spočiatku to bolo náročné."

TIP | VIDEO DŇA: TOP 10 najkrajších gólov Neymara 2015/16
TIP | Neymar: Futbal bez Lea nie je futbal

Dani Alves

"Bol zásadný pri mojom príchode do Barcelony a taktiež pri mojej adaptácii. Som mu veľmi vďačný za všetko, čo pre mňa urobil."

Leto a národný tím

"Barca nechcela, aby som hral počas leta dve súťaže a nechala ma vybrať si. Nebol tu žiadny problém. Spolu s CBF sme sa rozhodli, že pôjdem na olympiádu."

zdroj: weloba.com

foto: bitterbush11.rssing.com

Aministrator

25
2016-07-14 09:44:50

no a tu pekne vidno ako vie bulvár nafúknuť aferu že Neya barca "nepustila" na Copu...žiaden problém pre nikoho to nebol, asi iba pre bulvár

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.