Denník Marca zverejnil zoznam odhaľujúci 76-ich hráčov najvyššej španielskej ligy, ktorých by sa ich tímy najradšej počas tohto leta zbavili. FC Barcelona má troch adeptov, Katalánci do predaja uviedli Adriana, Vermaelena a Douglasa.

Po kúpe Lucasa Digneho v tíme figurujú už dvaja špičkoví ľaví obrancovia, francúzsky mladík bude o svoje minúty súperiť s Jordim Albom. Adriana by tak Barca rozhodne čo najskôr predala, o skúseného zadáka sa pritom zaujíma hneď niekoľko tímov na čele s Laziom. Zaujímavé je, že jeho agent vyhlásil, že samotný hráč plánuje ostať v klube a zabojovať o svoje miesto.

Ďalším na zozname je Thomas Vermaelen, ktorého pôsobenie v Katalánsku bolo počas dvoch sezón mimoriadne zvláštne. Belgický stopér mal smolu na zranenia, čo sa postaralo o to, že sa nedokázal dostatočne barcelonskému štýlu hry prispôsobiť. O jeho služby však stoja viaceré mužstvá, vrátane West Hamu či Liverpoolu.

No a Douglas je kapitolou samou o sebe. Jeho prestup k Blaugranas ostáva doteraz nepochopený, Brazílčan sa v tíme absolútne nepresadil a v dvoch ročníkoch odohral len minimum duelov.

TIP | Nadbytoční - trpká príchuť z titulov

Za spomenutie tiež stojí, že na zozname sa nenachádza ani jeden futbalista Realu Madrid, kým mestský rival Los Blancos chce predať hneď šiestich hráčov. Zaujímavé je meno Vietto, ide totiž o útočníka, ktorý bol spájaný práve s Barcelonou.

Vysvetlivky: POR (portero) - brankár, DEF (defensor) - obranca, CEN (centrocampista) - záložník, DEL (delantero) - útočník

Zdroj: givemesport.com
Foto: archív, givemesport.com

tunno

6
2016-07-14 09:56:25

Adriano nema zaujem odist, nevidim zmysel aby preto odchadzal. Nema velky plat a zjavne sa uspokoji aj s mensou porciou zapasov, v ktorich inak vzdy presvedci.

Marco01

24
2016-07-14 10:36:31

Ja neviem, podľa mňa Adriano uz Barce nemá čo ponúknuť...niekedy bol výborný náhradník, ale myslím, že tie časy sú už preč..aj keď je pohodak

tunno

-6
2016-07-14 12:51:27

Minulá sezóna mu vyšla, síce nehral tolko zápasov ako kedysi ale ak hral, tak vždy odohral vysoký štandard. Navyše brazilcania K Barcelone patria už jeden odišiel odíde aj king dagles tak nech Neymar neostane sam

Marco01

11
2016-07-14 10:34:29

neviete niekto prečo chce Valencia predať Diega Alvesa ? Sice som ho videl iba v minime zápasov, ale vždy chytal fantasticky ..co mu klesla výkonnosť ? alebo Valencia stavia kartu na Ryana, ktorý je tiež výborný i mladší ?

ronyy101

13
2016-07-14 11:06:36

Tiež sa tomu čudujem , niekedy vychytal aj nemožné , ale minulú sezónu mal dosť vážne zranenie , tak asi už nemá takú výkonnosť.

Adam17

14
2016-07-14 10:52:13

Vermaelena by bolo dobre predať,lebo po dalsej presedenej sezone bude jeho cena este nizsia

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.