Nová akvizícia FCB už má za sebou oficiálne predstavenie v klube, ktoré bolo zakončené tlačovou konferenciou. Lucas najprv poďakoval všetkým, ktorí prišli na tlačovú konferenciu a pochválil video, ktoré bolo premietané za jeho chrbtom. Následne odpovedal na niekoľko otázok novinárov.

Tie sa týkali väčšinou jeho prvých dojmov a jeho predstáv a očakávaní od nového klubu.

TIP | Digneho prvý deň v Barcelone minútu po minúte

Príchod do Barcy a na koho sa teší

"Je pre mňa veľkou cťou hrať za Barcu. Je to najlepší klub na svete a je to pre mňa skvelý pocit, že tu môžem hrať. Pracoval som veľmi tvrdo, aby som sa sem dostal. Teším sa na spoluprácu so Samuelom Umtitim, keďže ho už poznám."

Aký je jeho štýl?

"Môj herný štýl je skôr ofenzívny, snažim sa hrať ako moderný ľavý obranca, niečo čo je moderné posledné roky. Myslím, že každý má svoj štýl a musí ho čo najlepšie využiť."

Nová výzva

"Teším sa na novú výzvu, ktorá ma v Barce čaká. Chcem sa zlepšovať, je to skvelý projekt, ktorý Barca ponúka. Barca je jeden z najlepších, ak nie najlepší klub na svete a mám tu množstvo priestoru na zlepšovanie sa."

Tím plný hviezd

"Je to extra motivácia, trénovať s Messim či Neymarom. Cítim sa byť dospelejší než v dobe, kedy som hral za PSG či Rím, kde som mal dobrú sezónu a som pripravený na túto výzvu."

Presadí sa v Barce?

"Mám štýl hry, ktorý je tomu barcelonskému veľmi podobný a môže do Barcy sedieť. Hrám vysoko, no snažím sa lopty získavať po strate späť čo najrýchlejšie."

Záujem Barcy

"O záujme Barcy som sa dozvedel na začiatku Eura a rozhodol som sa, že by som sem mal prestúpiť, aby som sa zlepšoval. Budem robiť všetko, čo tu budú odo mňa žiadať a samozrejme tvrdo trénovať."

Jeho vzťah s Umtitim či Mathieum

"Hovoril som s nimi i inými hráčmi Francúzska. Pýtal som sa samozrejme, ako veci v Barcelone fungujú. Veľa som však komunikoval s funkcionármi po telefóne."

Jeho číslo na drese

"Najdôležitejšia vec je, že budem dres Barcy nosiť. Ohľadom čísla padne rozhodnutie neskôr, uvidíme, aké alternatívy mám."

Spomienky na Barcu z Champions League

"Prvý zápas bol dobrý, tam sme s Barcou remizovali, druhý ale nie, v ňom sme vysoko prehrali (6:1), takže na Barcu ako súpera nemám dobré spomienky."

Jordi Alba

"Samozrejme, sledoval som ho, všetky zápasy Barcelony sú v televízii. Jordi je moderný ľavý obranca, útočí a je veľmi užitočný."

Budeš Jordiho náhradník?

"Nezáleží to len na mne, záleží to hlavne na trénerovi, no určite i na tom, ako kto na tréningu pracuje. Uvidíme, každý chce hrať. Vydám so seba určite to najlepšie."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: youtube.com

Lionel10Messi

8
2016-07-14 15:50:07

Prosím vás môžem sa spýtať prečo ma zlomený nos ? :)

Taylor

12
2016-07-14 16:01:57

Len 24 hodín pred prezentáciou v Barcelone absolvoval menší lekársky zákrok, pretože mal niekedy v minulosti zlomený nos a pravdepodobne sa mu tam niečo zle zahojilo, alebo tak. Podstúpil rinoseptoplastiku.

Lionel10Messi

8
2016-07-14 16:11:52

Dakujem :)

quentin

2
2016-07-14 18:40:22

Osobne, ten chalan sa mi na Eure páčil. Píšem o Eure, nakoľko FRA ligu nesledujem. Ale mal by sadnúť.

naqiria

4
2016-07-14 18:47:35

ved na eure tusim ani nehral ak hej tak par minut. Kedy ta tak stihol zaujat? asi na teba kyval usami :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.