Športový riaditeľ Barcy vycestoval do Brazílie. Cieľom jeho výpravy je osobné monitorovanie vývoja hráčov ako Gabigol či Gabriel Jesús. Najmä druhý menovaný je vraj jasným cieľom FC Barcelona, záujem však majú aj iné veľkokluby.

V piatok večer sledoval zápas Santosu proti Atletico Ponte Preta, kde si zahral aj Gabigol. Hráč dával tretí gól Santosu a jeho mužstvo pokorilo svojho súpera 3-1. V sobotu sa potom presunul do Porto Alegre, kde bolo jeho cieľom pozorovať Gabriela Jesusa v zápase, v ktorom Jesúsovo Palmeiras porazilo Internacional 1-0.

TIP | Pérez je posadnutý Gabrielom Jesusom
TIP | Braida: Gabriel Jesus je talentovaný, taký malý Neymar

Gabriel Jesus

Ide už o druhý pokus Blaugrana na získanie Jesusa od konca júna, keď Raul Sanllehi vycestoval do Brazílie, aby vyjednával s predstaviteľmi Palmeiras i samotným hráčom. Barca sa tak netají tým, že má o mladíka vážny záujem. Opäť však bude potrebné konať čo najrýchlejšie.

Jesusa sleduje Barca už niekoľko mesiacov. Skauti Barcy vedeniu jednoznačne odporúčajú, aby po hráčovi siahli, no záležitosť nie je tak jednoduchá. Mladík by do Katalánska rád prestúpil, chce však stráviť ešte minimálne pol roka v Brazílii. Je tak rad na Fernándezovi, aby z celej situácie vyťažil čo najviac.

FCB ponúklo za mladíkove služby 19 miliónov eur, túto čiastku však Palmeiras za 19-ročného hráča nehodlali akceptovať. Nastal tak problém, keďže hráča do svojho mužstva chceli získať aj mužstvá ako Chelsea, Real Madrid, Borussia Dortumnd či Juventus Turín. Všetky tieto tímy sa o jeho osobu intenzívne zaujímali, no on sám odmietol jednať s hocikým iným, jeho prioritou je totiž Barca.

Brazílčan si však uvedomuje, že má v mladom veku pramálo šancí sa v Barcelone cez trio MSN výraznejšie presadiť. Do Katalánska ho to ťahá, no chce čas a práve preto sa Fernández nachádza v Brazílii. Hráča je si potrebné poistiť. Blaugrana majú o jeho služby záujem a sú ochotní i čakať. Gabriel Jesús by tak mohol s Barcou podpísať priebežnú dohodu, ktorá mu zabráni odísť do iného európskeho klubu.

zdroj: sport-english.com
foto: sport-english.com express.co.uk
video: youtube.com

Rick

26
2016-07-18 19:15:15

Raz sa píše, že jeho snom je Barcelona. Na ďalší deň, že má iba jeden cieľ - Real Madrid. Fantázia novinárstva :D

emiliano

11
2016-07-18 19:52:58

Novy Neymar.Mal by hneď prísť a v útoku treba rotovať.

NeymarKing1987

16
2016-07-18 20:27:29

Najprv písali že je len kročik od Realu Teraz opet Barca noviny ničia fotball

Vendeta

10
2016-07-18 22:00:51

19 mega za 19 ročneho hráča čo nič nedosiahol je málo? Ako vidím futbal je už skoro čisto o peniazoch

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.