Mnoho fanúšikov Barcelony považuje za najlepšie investované peniaze počas tohto leta eurá, ktoré sa klub rozhodol použiť na predĺženie zmluvy s brazílskym útočníkom Neymarom. Ten v rozhovore pre SporTV povedal, že je v Katalánsku šťastný.

TIP | Neymar prezradil, čo ho vie nahnevať

V posledných mesiacoch diskusia okolo barcelonskej jedenástky a špekulácie hovoriace o jeho prípadnom odchode plnili stovky stránok rôznych svetových periodík. Samotný hráč pritom povedal, že na prestup vlastne ani nikdy nepomyslel.

"Áno, mal som niekoľko ponúk od iných klubov, ale nikdy som nad tým, že by som mohol opustiť Barcu neuvažoval. V Barcelone som šťastný, ostávam pre radosť žiť a hrať tu. Pre šatňu a mojich spoluhráčov. Výborne som sa tu prispôsobil," vravel Neymar.

Falcão si myslí, že na Neymarovom úspechu má podiel aj futsal

Zaujímavé pritom je, že na adresu kapitána brazílskej reprezentácie sa v rozhovore podľa Goal následne vyjadril legendárny hráč futsalu Alessandro Rosa Vieira, známy širokej verejnosti ako Falcão. "Neymar je môj skvelý priateľ. Vždy sa spolu rozprávame a on sa ma pýta na to, ako sa mi darí v Indii, v projekte Premier Futsal. Dobre vie, že tam účinkujú aj iné legendy."

"Futsal nepomohol len Neymarovi, ale taktiež Ronaldovi či Robinhovi, v Brazílii to je na školách základný šport, ktorí hrajú všetci žiaci. Keď máte 12 alebo 13 rokov, musíte sa rozhodnúť - ja som si vybral futsal, kým niektorí vstúpili do sveta futbalu. Všetci skvelí hráči však futsal hrali a dodnes hrajú, aj keď len pre zábavu," komentoval.

"Je to veľmi atraktívny šport, plný akcie, gólov, trikov, skvele sa pozerá, s futbalom ho ale nemožno porovnávať. Na trávniku je totiž väčšina výsledkov 0-0 či 1-0 a zápasy sú príliš dlhé. Futsal je absolútne rozdielny, najdôležitejšie je, že sa hrá v hale, čo znamená, že aj keď prší, rodiny si môžu sadnúť a vychutnať si skvelú show," dodal.

Zdroj: weloba.com, goal.com
Foto: archív, soccerfanstuff.com, falcao12.com

gabo111

7
2016-07-19 15:16:45

Podľa mňa sa Neymar nebude mať nikde lepšie než v Barce. Do Barcy už zapadol. Podľa mňa Neymar bude ešte dlho v Barce totiž neni ani jeden hráč ktorému sa v Barce niečo napáči. Dobre zarábaju, proste taký život by chcel snaď každý.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.