Senzačná kúpa Andrého Gomesa, jedného z najtalentovanejších záložníkov sveta, rozdelila fanúšikov Barcelony na dva tabóry. Kým jedna skupina si myslí, že dokonale zapadne a v budúcnosti môže nahradiť Andrésa Iniestu, sú tu aj takí, ktorí jeho prestup spochybňujú a nevedia presne, čo bude Luis Enrique s toľkými stredopoliarmi v kádri robiť.

TIP | Nádherný príbeh Sergiho Sampera pri jeho ceste do prvého tímu

Pravdou pritom je, že Lucho má aktuálne k dispozícii, keď nerátame Sergiho Roberta, ktorý by sa mohol natrvalo stať pravým obrancom, a Javiera Mascherana, hneď osem futbalistov, ktorých primárnou pozíciou je práve stred poľa.

Rafinha, Denis Suárez, Ivan Rakitić, Sergio Busquets, Sergi Samper, Arda Turan, Andrés Iniesta a najnovšie aj André Gomes. Je zrejmé, že Arda, Denis a Rafinha sú schopní hrať aj v útoku, no nič to na tom, že sú to v prvom rade záložníci, nemení.

Táto situácia by teoreticky mohla pochovať nádeje najmladšieho zo spomínaných hráčov, ktorého psychický stav by mohol utržiť nepríjemné rany. Gomesov transfer však na Samperovom prístupe nič nezmenil. "Pokračujeme," napísal na sociálnej sieti po piatkovom tréningu. Svoju filozofiu tak nezaprel. Je pokojný, čaká na svoje šance a je odhodlaný pracovať dostatočne tvrdo, aby si získal počas predsezónnej prípravy trénerovu dôveru.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

johnny3032

16
2016-07-23 13:20:13

On sa prebije... Bojuje ako len môže...

tominno9

19
2016-07-23 13:38:14

Ach tie titulky! Status "Pokračujeme" vôbec nemusí byť Samprerova reakcia na Gomesov príchod!

Ladislavvs

15
2016-07-23 13:40:41

Divné, že ste sem nedali článok o Rakitičovi, ktorý vyvrátil špekulácie agenta, ktorý ani nie je jeho agent. Píše o tom na všetkých sociálnych sieťach.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.