Pep Guardiola netrénuje Manchester City dlho, no aj napriek tomu už stihol presvedčiť niekoľkých svojich hráčov o tom, že je najlepším trénerom na svete. Vynachváliť si ho nevedia Fabian Delph či Gael Clichy, kompliment mu dokonca zložil aj José Mourinho.

TIP | Zábavný rozhovor Pepa Guardiolu s malým fanúšikom City
TIP | FOTO: Bayern milo privítal Pepa Guardiolu

Guardiolovi bude istý čas trvať, kým sa mu podarí jeho zverencov pretvoriť na podobu, v akej ich chce vidieť. Katalánsky kouč ale robí viditeľné pokroky už po troch týždňoch. Dôkazom bol aj prípravný zápas s Bayernom, kde Citizens podali najmä v druhom polčase pohľadný výkon jasne ukazujúci, ako chce Pep v novom pôsobisku hrať.

"Za tri týždne pod ním som sa naučil viac ako v celej mojej doterajšej kariére. Myslím si, že máme najlepšieho trénera na svete. Trénujeme len zopár týždňov, no som očarený tým, čo už stihol spraviť: zmena systému, intenzita... býva na nás tiež tvrdý, no mám z toho veľmi dobrý pocit," povedal na jeho adresu Fabian Delph.

"Chce, aby sme hrali dobrý futbal. Jeho filozofia je prioritou. Už za krátky čas nám stihol ukázať, aký je dobrý," prezradil zas Gael Clichy.

Zaujímavé pritom je, že ho pochválil tiež jeho úhlavný rival José Mourinho, ktorý o ňom povedal, že "má vysokú kvalitu."

Zdroj: weloba.com
Foto: archív

GabrielSVK

13
2016-07-24 10:42:27

Ako hrali proti Bayernu ? Tak ako keď trénoval Barcelonu a Bayern alebo tam bola aj nejaká zmena ? Bolo to viac fyzický futbal alebo už si viac prihrávali a pod. ? Vďaka za odpoveď...

Vladinko

1
2016-07-25 02:38:11

Za bayern nastupili sami mladici az na 3-4 hracov, v city to tiež nebol nejaky výber hviezd, z toho zapasu sa nedalo prilis vela vycitat, ťažko v tejto faze pripravy dostaneš odpoveď, hlavne ak hrali hlavne dorastenci s ktorymi sa zrejme neda hrat taky futbal aky bude chciet hrat v plnej sile s hracmi ako de bruyne, gundogan atd

Vladinko

0
2016-07-25 02:42:44

Kazdopadne co sa dalo vysledovat bola urcite snaha city napadat vo velmi vela situáciách, ale vravim, aj u bayernu sa nejaky guardiolov štýl dal jasne prečítať mozno az niekedy v piatom siestom kole bundesligy

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.