Lionel Messi dnes príjemne prekvapil vedenie i priaznivcov Barcelony, keď sa rozhodol dobrovoľne si skrátiť dovolenku, aby následne mohol s mužstvom vycestovať do Anglicka. Dotvorí tak zaujímavý mix mužstva Luisa Enriqueho, v ktorom nechýbajú ani hráči z béčka či Juvenilu.

Leo, podobne ako všetci ostatní reprezentanti, dostal od Barcy týždeň voľna naviac, k tímu sa tak mal pripojiť na začiatku augusta. Argentínčan sa však rozhodol zavítať medzi spoluhráčov skôr a Blaugranas tak nebude chýbať v prvom zápase predsezónnej prípravy, ktorý Katalánci odohrajú proti Celticu.

V nominácii na výjazd do Anglicka sú aj Martín Montoya a Cristian Tello, s ktorými Lucho do nasledujúcej sezóny neráta. Vo výbere nechýba ani Adriano, ďalší hráč, ktorého odchod z Camp Nou má byť len otázkou času. Kaptoum, s ktorým sa rátalo, nevycestuje pre problém s vízami. Luis Enrique tak bude mať k dispozícii trinásť hráčov prvého tímu, jedenásť futbalistov z rezervy a jedného mladíka z Juvenilu.

Čo sa týka nových posíl, v akcii uvidíme len Denisa Suáreza, zvyšná trojica, Samuel Umtiti, Lucas Digne a André Gomes, stále dovolenkuje.

Trénerský tím sa rozhodol zrušiť tréning naplánovaný na nedeľu ráno s cieľom dať hráčom oddych pred pondelkovou cestou do komplexu Saint George's Parku. Po minuloročných skúsenostiach s predsezónnym turné sa totiž snaží Lucho, aby sa hráči vyštavili pred začiatkom ročníka čo najmenej.

Kompletná nominácia

Josep Martinez (Juvenil A), Adriano, Aleix Vidal, Jeremy Mathieu, Martin Montoya, Arda Turan, Luis Suarez, Leo Messi, Munir, Sergi Roberto, Denis Suarez, Cristian Tello, Sergi Samper, Marlon Santos, Jose Antonio Martinez, Borja Lopez, Alex Carbonell, Gerard Gumbau, Carles Aleña, Nili Perdomo, Jesus Alfaro, Juan Camara a Rafa Mujica.

Zdroj: sport,es, weloba.com
Foto: sport.es, weloba.com

abcd

-42
2016-07-23 22:56:46

Keby len dovolenku ale aj dane :D

DavidP

top komentár
42
2016-07-23 23:02:15

Loni na letním turné vyletěl do výšin Sergi Roberto, doufám že se to letos někomu povede stejně jako jemu :-)

ronyy101

13
2016-07-23 23:14:20

Kaptoum nevycestuje pre problémy s vízami ? To ako FAKT ? To nevedia v klube ako je Barcelona zabezpečiť ?

Sova

17
2016-07-23 23:44:39

problem je ze barcelona nic zabezpecit co sa viz tyka nemoze, zalezi na tej danej krajine komu a ako rychlo udeli viza, barca moze maximalne zalobovat, do vizoveho procesu inac zasiahnut nevie, to je medzi hracom a krajinou do ktorej chce vstupit

ronyy101

8
2016-07-24 00:26:38

Viem , ale nejde o nejakeho nahodne cloveka , ktory chce navstivit krajinu. Mohli spravit kompromis aj ked bol nejaky problem. Je to skoda , ze kvôli takemuto problemu necestuje. A pokial uz ma spanielske obcianstvo tak nechapem aky problem tam je.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.