Enrique Cerezo ako prezident Atlética Madrid v rozhovore El Espectador komentoval posledné správy tlače o prestupe Luciana Vietta do Barcelony. Cerezo však chladí vášne, pretože o ničom nie je rozhodnuté.

Vietto na Camp Nou?

"Luciano Vietto je hráčom Atlética a doteraz sme o ničom nerozhodli, z Barcelony sme nedostali žiadnu ponuku. Nemôžem povedať, že prestúpi do Barcelony, pretože s nimi nie sme v kontakte. Vietto je Simeonemu k dispozícii a nie je jasné, čo chce a čo urobí. Myslím si, že všetci hráči by mali hrať tam, kde chcú. Vietto takisto nepôjde na hosťovanie do Seville. Chceme, aby zostal, ale je potrebné počkať na vývoj udalostí. Je to fantastický hráč s veľkým potenciálom."

TIP | Barcelona sa dohodla na prestupe Vietta
TIP | Vietto: Hrať s Messim by bol sen

Diego Godín

"Je to skvelý človek a hráč. Ak má futbalista túto dvojicu vlastností, všetci chcú, aby hral za nich. Atléticu dal veľmi veľa. Odkedy je v klube, dosiahli sme najväčšie úspechy. Vďačíme mu za veľa."

Záujem Atlética o Cavaniho a Gimeneza?

"Cavani je hráčom PSG a nedošlo ku kontaktu. S Gimenezom už áno, takisto je skvelým uruguajským hráčom."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Ladislavvs

27
2016-07-24 15:34:23

Predpokladám, že ani s ním nerátali do budúcnosti a ako sa dozvedeli, že Barca má oňho záujem, tak zrazu je to mladý, fantastický, perspektívny hráč, zvýšme mu cenu aspoň o 1000% keď si to myslia v Barce a ževraj ho chcú :D A čo urobí Barca? Jasné, že to vždy zaplatí, tak funguje politika Barci (až na toto prestupové obdobie, ktoré je zatiaľ OK)

Vendeta

22
2016-07-24 15:48:00

Nahodou sa neuchytí a pustime ho znovu zadarmo :D
Klasika...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.