Hatem Ben Arfa, Nolito, Luciano Vietto, v zozname útočníkov, ktorých sa Barcelone nepodarilo kúpiť aj napriek evidentnému záujmu, by sme mohli ešte dlho pokračovať. Katalánsky klub má však podľa slov jej športového riaditeľa Roberta Fernándeza stále mnoho variant.

Novinári sa počas včerajšej prezentácie Andrého Gomesa pochopiteľne zaujímali aj o ďalšie kroky Barcy na prestupovom trhu. Očakáva sa, že vedenie privedie k Blaugranas už len jediného hráča, štvrtého útočníka, kto ním ale bude, je zatiaľ nejasné.

"Pracujeme na dvoch potencionálnych cieľoch, či už na mladom alebo skúsenom hráčovi, sme otvorení všetkým variantom. Pokiaľ sledujete mnoho alternatív do vášho tímu, je tu mnoho mien, z ktorých si následne môžete vyberať," vysvetľoval Fernández.

"Je to náročné, no sme pokojní. Počas nasledujúcich dní budeme svedkami mnohých informácií a špekulácií, no my sme už s Luisom Enriquem o profile hráčov, ktorých hľadáme, hovorili a budeme sa snažiť," vravel pre 54-ročný rodák z mesta Betxí.

"Máme troch útočníkov, ktorí sú veľmi kvalitní, a preto je podpísanie ďalšieho nesmierne náročné, ale na tom sa nič nezmení. Nie je jednoduché hrať za Barcu, ale ak máte pokoru a ste si vedomý svojej situácie, skôr či neskôr svoju šancu dostanete," dodal.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

matryx68

5
2016-07-29 07:34:44

variantov...po slovensky je TEN variant

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.