Luis Enrique evidentne nevie doceniť kvality 27-ročného gólmana, keď sa Masip ukázal iba v štyroch súťažných zápasoch počas dvoch sezón v prvom tíme Blaugranas.

Ale aj tak Jordi Masip, tretia voľba na brankárskom poste, nie je ochotný hodiť uterák do ringu po tom, čo strávil dva roky v tieni Čiľana Brava a Nemca Ter Stegena.

Po odchode Victora Valdesa v roku 2014, akvizície Marc-André Ter Stegen a Claudio Bravo spôsobili, že všetci vedeli, že Masipov čas na ihrisku bude pravdupovediac obmedzený. 27-ročný rodák z mesta Sabadell je však presvedčený, že je pripravený čakať ďalší rok na príležitosti, ktoré mu má tréner Luis Enrique ponúknuť.

"Mám všetku trpezlivosť sveta," povedal, "Je jasné, že každý chce vždy hrať, ale teraz chcem naplniť svoju zmluvu s Barçou (až do júna 2017 pozn. red.), a potom sa uvidí."

"Viem, že som v ťažkej situácii, pretože súťažím o miesto s dvoma skvelými brankármi, ale pre mňa je tu stále nádej a túžba. Mám pocit, že si ľudia myslia, že klub má len dvoch brankárov."

Masip zdôraznil, že je to záväzok "byť vždy pripravený", keď ho Luis Enrique bude potrebovať, a zároveň dáva jednoduchú radu svojmu kolegovi Sergimu Samperovi, ktorý je v podobnej situácii po jeho zaradení do prvého tímu: „Musíš pracovať, pracovať a pracovať!"

Zdroj: sport-english.com
Foto: archív forcabarca.sk

Messiking

-29
2016-07-29 10:48:32

a čo by ešte nechcel...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.