Na preplnenú zálohu doplatí možno aj Sergi Samper. Ten vraj s hosťovaním nemá problém, cíti totiž, že sa ešte musí zlepšovať. Navyše to, čo samotný mladík najviac potrebuje sú minúty, ktoré mu Luis Enrique zaručiť nemôže.

Ozvať by sa mohla Valencia, ktorá vie, že s Barcou môže teraz vyjednávať jednoduchšie. Kluby sa už dohodli na prestupe Andrého Gomesa, jednania navyše vraj začali už aj s Martinom Montoyom. Ak ho ale tím z Valencie skutočne chce, bude si musieť pohnúť.

TIP | Nádherný príbeh Sergiho Sampera pri jeho ceste do prvého tímu
TIP | OFICIÁLNE: Samper & Munir 2019!

Podľa Superdeporte sa ho získať snaží aj Real Sociedad, oficiálny kontakt však medzi klubmi zatiaľ nenastal. Pre Sampera by bolo v každom prípade dobré hrať napríklad za takú Valenciu, ktorá má svoju nespornú kvalitu, no hráč zároveň neprichádza do kádra, kde by bol automaticky považovaný za možného náhradníka. Ak by sa Sergimu podarilo predviesť hneď spočiatku pár dobrých výkonov, tak by jeho stála účasť v tíme Paka Ayestarána nemusela byť vôbec vylúčená.

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com

s1ck

13
2016-07-29 17:54:02

Ani Sociedad by nebol zlý. Maju iba Illaramendiho a Bergaru, myslim že cez Bergaru by si mohol vybojovať miesto do základu

qwerty123

0
2016-07-29 18:34:51

Myslim si, ze ak Mascherano bude hravat CB, tak by mohol obcas zaskakovat Sergia na CDM, aby Sergio zvladol odohrat celu sezonu vo forme.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.