V prvom prípravnom zápase pred novou sezónou ukázala Barca veľký hlad po futbale. Hráči majú za sebou veľké turnaje, oddych či dovolenky, a tak sa s určitosťou už aj oni sami tešili na svoj návrat do dresu Blaugrana. Na viacerých hráčoch bolo vidieť veľké odhodlanie, na mladších a menej skúsených však aj jasné známky nervozity.

Výborne sa uviedol kritizovaný Arda, ktorý je pre mnohých fanúšikov už na odstrel. Týmto krásnym gólom však posiela odkaz každému neprajníkovi, so skúseným Turkom treba jednoducho rátať. A čo klasický Semafor? Ten Vás čaká pod týmto videom.

Červená: Nerozohratosť obrany

Luis Enrique sa rozhodol v prvom prípravnom zápase experimentovať s obranou, tradičnejším hráčom v nej bol snáď len Jérémy Mathieu. Od žiadneho zo zadákov sme sa príliš dobrého výkonu v obrane nedočkali, ani podpora útoku nebola ideálna, a to ani napriek tomu, že Cámara a Aleix Vidal v podstate vyrobili góly pre spoluhráčov. Neistý bol najmä mladý Martinez, chýb sa však dopúšťal aj ostrieľaný Mathieu. Mladíci majú na chyby ešte nárok, no najmä Francúzovi sa zaváhania už príliš neopúšťajú. Jérémy sa bude musieť rozohrať lepšie, v sezóne totiž očakávame, že sa do zostavy Barcy dostane viackrát.

Oranžová: Aleix Vidal

Aleix síce nehral zle smerom nahor, koniec koncov aj prihral na gól, no jeho obranná hra nebola vôbec dobrá. Viackrát sa zdalo, že je nesústredený, nedôrazný a málo rozhodný. Problémy mal najmä s rýchlymi krídelníkmi súpera, ktorí ho neraz poľahky obišli. Oranžovú si tento Katalánec vyslúžil hlavne kvôli dôvere, ktorá sa do jeho nôh najbližšiu sezónu vkladá. Chce to mierne zlepšiť, Aleix!

Zelená: Hlad po futbale

Blondiak Messi rozdával už tradične krásne lopty za obranu súpera, Suárez bol veľmi snaživý, vyzdvihnúť zároveň treba aj výkon novej akvizície Barcy – Denisa Suáreza. Ten si so svojimi spoluhráčmi zjavne rozumie už od prvých momentov, čo nás môže len tešiť. Dobre sa okrem iného predviedli aj Turan či na druhý polčas naskakujúci Samper. Konečne znova futbal, konečne znova Barca!

zdroj: forcabarca.sk
foto: youtube.com forcabarca.sk
video: youtube.com

galibier

top komentár
51
2016-07-30 21:28:08

Sergi Roberta bude skoda na pravej strane obrany..dnes bol najlepsi zaloznik,skoda ze ma na praveho obrancu Lucho tak malo moznosti..

Jhonys

39
2016-07-30 21:34:54

chce to dát Vidalovi čas, to je celé. Toto byl první zápas v sezóně...

aleixVidal

15
2016-07-30 21:47:40

Vidal a jeho nutmeg (y) pěkný. Jak hrál D.Suaréz koukali jste někdo na ten zápas ? :) A co vidal ?

Kico

7
2016-07-30 22:14:52

MOTM dnes pre mna Sergi Roberto, stopéri boli dnes tragickí bohužial, hlavne som už netrpezlivo čakal ked nastúpi Aleňa, ktorého sledujem už dlhšie a v Juvenile bol snáď najlepším hráčom, a ked nastúpiť bolo ho hneď vidieť, všímal som si hlavne jeho, vynikajúco hral, v buducnosti môžeme od neho očakávať veľké veci

Davidek252

12
2016-07-30 22:21:17

Podľa mňa hral Aleix Vidal veľmi dobre,páči la sa mi jeho hra v dnešnom zápase.

srdcarek

-6
2016-07-30 22:57:46

A denis suarez hral ako prosim ? Staci strucne :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.