V posledných dňoch sa vo veľkom diskutuje o tom, kto by mal byť jednotkou v bránke FC Barcelona. Tuhý boj zvádzajú Bravo s Ter Stegenom, no oficiálne informácie chýbajú. Ako prvý však mlčanlivosť prelomil Nemec.

Marc-André ter Stegen doteraz chytal hlavne v Kráľovskom pohári a Lige Majstrov. Mnohokrát však verejne vyhlásil, že chce hrávať aj v Primera Division, ktorú mal pod palcom Claudio Bravo. V súvislosti s tým sa objavili špekulácie, že nemecký mladík môže prestúpiť do Manchestru City, pretože na lavičke viac sedieť nechce.

Následne sa začalo špekulovať o tom, ktorý z brankárov môže Camp Nou opustiť. Každopádne sa zdá, že Ter Stegen zostane. Tlač to dedukuje z postu na Twitteri, ktorý Ter Stegen zverejnil: "Prípravy na dlhú sezónu."

TIP | Odchytá Superpohár Masip?
TIP | Diego Alves ako záloha

Novinári dodávajú, že tento status môžeme chápať ako potvrdenie toho, že brankár má chuť pokračovať v kariére v hlavnom meste Katalánska. Či v úlohe náhradníka, nevedno. Niečo napovedať môže už zápas proti Liverpoolu, pretože v nominácii sa nachádza ako Nemec, tak aj Čiľan.

Kto vyhrá boj o post brankárskej jednotky?

zdroj: sport.es
foto: sport.es

myzuFCB

-15
2016-08-06 11:15:45

Viete čo by bolo zaujímavé? Keby naozaj odišiel Bravo a vedenie by dokázalo dotiahnuť späť Victora Valdeza. Myslím, že by bol viac než adekvátnou náhradou za Brava, akurát neviem ako by prijal veľmi pravdepodobný post dvojky vo svojom materskom klube...

Jhonys

-2
2016-08-06 11:36:51

No tak Valdés tady evidentně nechce být, takže to je úplně out :D

chara

8
2016-08-06 11:41:14

mne je brava tak trochu luto, ze este vlastne nikdy nechytal v lige majstrov, ja by som mu tam dal sancu ak tu ostane

RealStincker

1
2016-08-06 11:46:32

Bravo preč, Stegen jednička a kupiť Alvesa.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.