Na Brazíliu čaká rozhodujúca bitka o to, či pôjde futbalovým turnajom na vlastnej pôde ďalej alebo utrpí opätovne blamáž na veľkom podujatí. Vystáva tu hlavne dôležitá otázka, skórujú konečne Brazílčania? Bez toho sa postúpiť nedá. Kto iný by ich k tomu mal nakopnúť, keď nie kapitán Neymar. Sledujte rozhodujúce stretnutie a zažite akciu v live stávkach!

Kanárici sú doma pod obrovským tlakom a ten sa bude ešte zväčšovať blížiacim sa duelom, ktorý rozhodne o osude brazílskej družiny. Postupová matematika je jasná, treba zabodovať naplno, ináč sa hráči a celá realizačná podpora môžu lúčiť s hrami. Domáci miláčikovia si zahrávajú so srdcami svojich fanúšikov a udobria si ich asi len pokiaľ prekĺznu do štvrťfinále. Ich protivníkom bude výber Dánska, ktorý má zatiaľ kladné skóre a na konte výhru nad Juhoafrickou republikou a remízu s Irakom. „Naymarzetes“ a Rafinha, duo barcelonských Blaugranas spolu s tímom, majú pred sebou neľahkú úlohu získať tri body. V súboji s Dánmi sú jasnými favoritmi. Čaká ich nemilosť alebo piedestál?

Až 95% členov najväčšej tipérskej komunity verí, že Brazílčania prerušia čakanie na gólový moment a v dôležitom meraní síl vyhrajú!

„Dánom stačí nerozhodný stav a na ten aj budú hrať. V tejto skupine sme videli v štyroch zápoleniach iba jeden zásah, takže 3 alebo viac kúskov od domácich nečakám,“ načrtol šance oboch mužstiev stratég bouchal1 a jeho tip je Brazília pg-2.5 s pekným kurzom 1,52!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť, ako uvažujú skúsení tipéri. Príležitosť inšpirovať sa tiketmi skúsených borcov a analýzami k množstvu zaujímavých zápasov máte jedine v Tipsporte. Ešte nemáte účet? Založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.