Tréner katalánskeho tímu po poslednom prípravnom zápase pred štartom sezóny 2016/2017 ocenil aktuálnu formu svojich zverencov.

Zápas

"Páčilo sa mi celé stretnutie. Sampdoria hrá dobre, využíva presing. Ten zápas sme naplánovali tak, aby pripomínal ten, ktorý nás čaká v superpohári Španielska. Som veľmi spokojný s našou hrou s loptou aj bez nej. Objavili sa chyby, ktoré je treba odstrániť. Sampdorii gratulujem k jej štýlu. Pre taliansky futbal nie je typický. Počínanie Sampdorie v tejto sezóne budem sledovať a určite si to budem užívať."

Noví hráči

"Nie je to jednoduché, keď niekto trénuje tak krátko a svojich spoluhráčov nepozná. No hrali veľmi dobre. Už vedia, aké je to hrať na Camp Nou ako hosť. Teraz sa začína tá pravá cesta, zápasy, ktoré nám môžu dať španielsky titul."

TIP | Gamper Cup: Semafor
TIP | Gamper Cup: Gólové momenty

Inkasované góly

"Budeme to analyzovať. V predsezóne ma znepokojuje fyzická forma mojich hráčov. Vidím, že mužstvo má ohromné ambície. Isté veci je treba zlepšiť, ale vždy budeme súperom, ktorého bude treba poraziť."

Forma

"Sme v dobrej dispozícii a už myslíme na Sevillu. Dobre ju poznáme, hoci svoj štýl vzhľadom na nového trénera zmenila. Uvidíme, či sezónu začneme so získaným titulom."

Ľavý obranca

"Alba sa má dobre. Mal určite problémy a nechcel som riskovať. Na nasledujúce zápasy však bude k dispozícii."

Digne

"Páčil sa mi. Hrá veľmi fyzicky aj napriek tomu, že nie je vysoký. Prišiel v dobrej forme. Páčilo sa mi ako sa angažoval do hry."

Arda

"Hral na inej pozícii. Je to jeho prednosť, že na trávniku môže hrávať na rôznych pozíciách. Páčil sa mi, vytváral prevahu, mohol streliť gól..."

Brankári

"Každý sa k tejto téme stavia ako chce. Ja s tým naložím tak ako ja uznám za vhodné. Kvôli tomu som tréner."

Luis Suarez

"Je v optimálnej fyzickej forme. Chce nám pomáhať s loptou aj bez nej. Je zárukou istých garancií. Ide o výnimočného útočníka."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

singo1

10
2016-08-11 10:23:31

Arda hral vcera super .uvidime v nedelu

quentin

2
2016-08-11 15:41:55

Verím, že Lucho Ardu nestiahol o týždeň skor z dovolenky pre svoju ješitnosť, ale ako pre dobro celého tímu, tak i pre neho. Tak poďme na Sevillu a ukážme Španielsku a svetu, kto je absolútny víťaz v Španielsku. Visca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.