Diego Maradona poskytol rozhovor, v ktorom komentoval vypadnutie futbalovej reprezentácie Argentíny z olympiády v Riu. Bývalý hráč či tréner z tohto nepodarku obvinil osoby, ktoré v krajine majú futbal na starosti.

Situácia nie je dobrá

"Je to veľmi zlé. Existuje šanca, že do Kataru nevycestujeme. Som nahnevaný, pretože osoby, ktoré sú za to zodpovedné sa v súčasnosti nachádzajú niekde na Miami a o argentínsky futbal sa nezaujímajú. Tak slabé vedenie som ešte nikdy nevidel. Večer sa na niečom dohodnú a ráno všetko zmenia."

TIP | Bauza priletel za Messim
TIP | Prezident Argentíny: V Rusku nás povedie Messi

Vypadnutie Argentíny z olympiády

"Postavili sme mužstvo, v ktorom nikto nepoznal svoju pozíciu. Prehrali sme s Hondurasom, ktorý rešpektujem, ale ani hrajú baseball. O futbale nevedia nič."

S Messiho návratom sa mýlil

"Myslím, že Messi Bauzu odmietne. Tak si to myslím, ale môžem sa mýliť. To, čo sa deje s Messim je tak vždy. Ako je možné, že rodiny funkcionárov majú lepšie podmienky ako rodiny hráčov?"

Vráti sa Maradona ako tréner reprezentácie?

"Trénoval som rok a potom ma odvolali. Neviem, čo také som urobil."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

chara

32
2016-08-13 09:06:16

vsak praveze nic neurobil na tej trenerskej lavicke ???? preto ho odvolali

gabo111

11
2016-08-13 11:54:45

Tak Diego Maradona nevie čo je to kvalitná hra. Keby bola Argentína zlá tak prečo by sa potom dostala do finále Copa America a dokonca do finále MS?

fofo112

8
2016-08-13 16:05:10

teraz hovoril o výbere mužstva na olympiade a bohužial hoci jeho niektoré výroky nemusím v tomto má pravdu,myslím, že majú na viac aby vypadli s Hondurasom.

jokerito

5
2016-08-13 12:53:52

Tie jeho reci mi pridu ako z krcmy od stola. Ok mozno tam situacia nie ke ok ale jeho vyroky su fakt cudne ako keby zabiselo kolko koksu tam zrovna supne. Aj s messim ten vyrok, najskor ho chcel sam navstivit a prehovarat a teraz si mysli ze odmietne ...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.