Katalánci prvý zápas Španielskeho superpohára proti Seville na Sánchez Pizjuán zvládli, no bohužiaľ sa zranila až dvojica hráčov Blaugranas - najprv Jeremy Mathieu a neskôr aj Andrés Iniesta.

Francúzsky obranca musel z trávnika zísť dole už po 26. minútach hry. Mathieu si aj podľa oficiálneho vyhlásenia klubu poranil zadný stehenný sval. Obranca dnes pred obedom podstúpi lekárske vyšetrenia, ktoré napovedia viac. V každom prípade ho čaká zhruba 14 dňová prestávka od futbalu.

TIP | Sevilla 0-2 Barca: Semafor

Len desať minút po Francúzovi sa z trávnika porúčal aj Andrés Iniesta. Ten sa nešťastne zranil v súboji s Marianom a nebol schopný v zápase pokračovať. Stredopoliar si pri tomto súboji poranil koleno. Viac napovie dnešné lekárske vyšetrenie.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Rudla333

top komentár
45
2016-08-15 07:54:11

Tak pozitivum je, že aspoň dostanou víc prostoru Digne, Umtiti, Denis a Gómez.

Uzdravte se brzo! :-)

jokerito

top komentár
51
2016-08-15 08:12:00

Bohuzial, zranenia prichadzaju, a hned prvy ostry zapas, teraz je vidno , ze to ze mame viac zaloznikov na vyber nemusi byt az tak zle... Prajem skore uzdravenie obom

quentin

6
2016-08-15 13:21:04

Tak strata Dona Andrésa je a bude citeľná. No súhlasím, že sa dostanú do hry ďalší záložníci, ktorí budú mať možnosť obhájiť svoju kúpu, resp. právo na to byť členom rodiny FCB. A skoré uzdravenie obom želám.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.