Tréner FC Sevilla na tlačovej konferencii pred odvetou Španielskeho superpohára priznal, že má veľké problémy so zraneniami v tíme. Jorge Sampaoli je nútený povolať aj hráčov rezervy.

Taktika na odvetu

"Myšlienka je taká, že niektoré veci musíme zmeniť. Stretnutie s Barcelonou bolo intenzívne a niektorých hráčov vymeníme. Vieme, že na Camp Nou sa hrá ťažko, ale máme svoje šance. Máme však problémy v defenzíve, no nikto nám nevezme nádej na to, že na Camp Nou súperovi narobíme krivdu. Musíme byť efektívni a bojovať."

Aké zmeny?

"Prišiel čas na to, aby sa v obrane ukázal Diego González a určite zahrá aj ďalší hráč z rezervy. Odohrali sme osem zápasov a určite chceme pokračovať v nastolenej ceste. Čas ukáže, či náš štýl je adekvátny alebo nie. Máme veľa absencií a prakticky si musíme hráčov vymyslieť. Rami je zranený, Mariano je dokopaný, Tremoulinas má tiež zranenie, Escudero hrať nemôže..."

TIP | Luis Enrique: Bravo do City? Dobrá otázka
TIP | Mascherano pripustil, že zvažoval odchod z Barcelony

Systém

"Chceli by sme predviesť to, čo cítime. Robiť niečo iné nie je dobré. Je to moja podstata, s tým som sa narodil a dúfam, že takto ukončím aj svoju kariéru. Myslím, že sa to dá robiť v každej lige, človek svoj spôsob hry nemôže modifikovať len preto, že je na inom mieste."

Tréner Seville má obrovské problémy so zložením obrany

Prestupy

"Modifikujeme každý deň. Neviem ešte, či privedieme brankára či hráčov na iné posty, konečné rozhodnutia ešte nepadli a urobíme ich po tomto dvojzápase. Pokiaľ ide o Vitola, je to hráč, ktorý môže hrať v každom klube, no nech zostane s nami. Vždy predvedie to, o čo ho prosím."

zdroj: as.com
foto: as.com

adfa

25
2016-08-17 10:37:01

Sevilla pod Sampaolim hra dosť sympaticky a prajem im dobre umiestnenie v lige aj v LM

Rudla333

5
2016-08-17 11:06:19

Hrajou pěkně, ale ztratili své nejlepší hráče a jednoho z nejlepších trenérů světa. Letos to na trofeje nevidím.

fantomas

5
2016-08-17 12:30:17

Tak to v Sevilli nevidia na trofej v podstate pred žiadnou sezónou. V Španielsku majú obrovskú konkurenciu v podobe Barçy, RM a ATM, v Európe je tá konkurencia ešte väčšia. Budúcu sezónu hrajú Champions League a v tej, úprimne, nemajú tiež takmer žiadnu šancu. Je tu celkom reálna šanca, že by skončili v skupine tretí a opäť by 'padli' do EL, ale tam je tiež ďalších xy klubov, ktoré to chcú vyhrať, na čele s Mourinhom a United.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.