Barcelončania sa dokázali presadiť na súperovej pôde a po výsledku 2:0 by si zisk pohára nemali nechať ujsť. Sevilčania ešte zbrane neskladajú, ale uspieť na Nou Campe je úloha hodná ťažkých frajerov. Ako to dopadne? Pretavte svoje poznatky zo zápasu do parádnych výhier v LIVE stávkach!

Prvé stretnutie sa nieslo v znamení dominancie hráčov FC Barcelona. Hlavne v úvodnom dejstve Sevillistas k ničomu zásadnému nepustili, naopak výbornú šancu na skórovanie mal Luis Suárez, no brankára Rica neprekonal. Všetko si však vynahradil v 54. minúte, keď po výbornom sklepnutí Ardu Turana namieril presne. Druhý zásah pridal ešte Munir desať minút pred koncom duelu a tak Katalánci môžu byť v odvete pokojní a hrať si svoju hru. Zdá sa, že Sevilla nemá barcelonský tím už čím prekvapiť a cenná trofej je na dosah. Zvládnu to nakoniec zverenci trénera Luisa Enriqueho a pripíšu si 12. zárez v superpohári?

Messimu a spol. v odvetnom súboji verí až 99% najväčšej tipérskej komunity!

Borec Marian109 v analýze napísal: „Myslím si, že tu to nebude padať a za pätnásť minút sa toho na ihrisku moc neudeje. Tímy budú hrať opatrne.“ Jeho tip je gól nepadne v 1.-15.minúte v kurzovej hodnote 1,39.

Neváhajte a inšpirujte sa tiketmi skúsených stratégov v Tiket aréne a prepracujte sa k našliapaným výhram! Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.