Odchod Claudia Brava núti športové oddelenie k väčšej ofenzíve na prestupovom trhu. Z Valencie má na miesto Čiľana prísť Diego Alves a Luis Enrique chce do útoku aj Paca Alcacera. Druhý menovaný má byť poslednou letnou posilou v roku 2016.

Robert Fernandez počíta s tým, že prestupy sa na Camp Nou uzavrú tento týždeň. Denník Mundo Deportivo dnes informuje, že Barcelona v tomto smere ponúka Valencii vylepšenú ponuku za útočníka. Los Che dostanú 30 miliónov eur a navyše hosťovania Munira a Sampera. K tomu tiež môžeme prirátať aj odstupné za Diega Alvesa.

TIP | Paco Alcácer blízko Barcelone
TIP | Nová ofenzíva Barcy v prestupe Alcácera

Dnes sa kvôli odvete Španielskeho superpohára rokovať nebude. Od zajtra sú v pláne intenzívne rozhovory. Barca Diega Alvesa vidí ako ideálneho náhradníka Ter Stegena. Brazílčan mal podľa informácií médií úlohu náhradníka prijať. Tento prestup je takmer uzavretý. Horšie a zložitejšie je to v prípade Alcacera.

Barca k prestupu ponúkla aj Munira so Samperom. Útočník tak čaká na vývoj situácie. Munir však odísť nechce. Barca ho v každom prípade presviedča, že na hosťovaní na Mestalle by mal viac minút a väčšiu možnosť rozvíjať sa. Ďalším esom je Sergi Samper. Valencii po odchode Fuega a Andreho Gomesa chýbajú hráči v strede poľa, čo by Samper mohol vykryť. Uvidíme teda, čo prinesú nasledujúce dni.

Má tento hráč hodnotu 30 miliónov eur?

zdroj: mundodeportivo.es
foto: sport.es

Daavid

21
2016-08-17 12:52:47

Čo ja viem, ak by bola v zmluvách o hosťovaní Sampera a Munira zakotvená klauzula o určitom počte minút tak by to bol celkom dobrý kšeft. A ten Diego Alves za 5 miliónov tiež celkom dobrý obchod Ter Stegen potrebuje ešte také 2-3 sezóny dobrú konkurenciu.

gabo111

11
2016-08-17 13:57:51

Paco Alcaser je vhodný pre Barcu

Rudla333

10
2016-08-17 15:07:10

Sampera bych možná spíš prodal s možností zpětného odkupu jako Halliho, protože upřímně... tak dvě sezóny si stejně prostě ještě nezahraje a hráči na hostování nedostávají příliš příležitostí.

Munir od ledna hraje uspokojivě a tuhle sezonu zatím přesvědčuje, že by měl dostat šanci. Takže jeho bych nechal.

Alvese určitě brát, občas podával až nadlidské výkony a pokud je spokojený s dvojkou, pecka. Navíc kdyby Stegen blbnul jako minulou sezonu na začátku, Alves se může klidně dočasně stát jedničkou. Prostě ideál, musí to dotáhnout!

A Paco je vynikající hráč, rozhodně nejlepší varianta, ale prostě nevěřím, že by přišel sedět. Ale pokud mu to za ty trofeje stojí, tak jsme vyhráli jackpot.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.