Diego Pablo Simeone, tréner Atlética Madrid, v rozhovore pre Espacio Reservado vo veľkom rozhovore hovoril o viacerých témach, nevyhol sa ani otázkam ohľadom jedného z úhlavných rivalov jeho mužstva, Barcelony. Argentínčan chválil najmä hviezdne trio MSN.

"Barca má Messiho, Neymara a Suáreza, čo im závidí každý tréner na svete, všetci traja si navyše medzi sebou veľmi dobre rozumejú. Všetci ich súperi by chceli, aby to tak nebolo, aby spolu tak dobre pre svoje ego, žiarlivosť a podobné veci nevychádzali, ale oni majú skvelý vzťah, a to svedčí o ich veľkosti," vravel Simeone.

TIP | 50 najlepších trénerov sveta

Aj pre útočný trojzubec vidí kouč Barcu v tejto sezóne ešte silnejšiu než v tej uplynulej. "Myslím si, že káder Barcelony je oproti minulému roku oveľa kompletnejší. Luis Enrique hľadal takých hráčov, aby mal na jednotlivé posty viac variantov. André Gomes posilnil stred poľa, kde už mala Barca aj tak skvelých hráčov... S Denisom má viac ofenzívnych alternatív, v niektorých zápasoch tak bude môcť nechať oddýchnuť troch najlepších hráčov sveta. Barca, podobne ako aj Real Madrid, má kopu skvelých futbalistov, presne tých, ktorí rozhodujú zápasy."

Lodivod Los Colchoneros tiež priznal, že dobre chápe, ako sa Lionel Messi cítil po neúspešnom finále Copa America, po ktorom sa rozhodol ukončiť svoju reprezentačnú kariéru. Pripomeňme len, že to medzičasom odvolal. "Stotožňujem sa s Messiho rozhodnutím. Človek cíti prázdnotu. Bolesť po tak veľkom prehratom zápase je obrovská. Stalo sa to aj mne, po finále Ligy majstrov som mal pocit, akoby to bolo horšie ako smrť. Musíte sa však cez to preniesť. Ten, kto to neprizná, klame. Nefunguje to tak, že na druhý deň prídete na tréning a všetko je rovnaké ako predtým. Rozhodne nie. Keď prehráte, naozaj to bolí. Mňa to bolelo tiež, preto sa s Messim stotožňujem, u mňa to bolo veľmi podobné. V takom momente si poviete, že ste spravili všetko, že robíte všetko, no aj tak ste nedokázali dosiahnuť svoj cieľ. Viete, že ste zlyhali. Skutočnosť je taká, aká je, a to, že cítime obrovskú prázdnotu," dodal.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív, bubblear.com

Radinko11

top komentár
60
2016-08-19 12:50:51

Fantastický tréner..mám ho strašne rád.

GabrielSVK

32
2016-08-19 12:53:29

Tak tak. Aj mne je občas ľúto keď si spomeniem na 2012 a Messiho penaltu do brvna proti Chelsea. Tak brutálne sme vtedy dominovali, ale potom nie a nie dať gól. Darmo, taký je šport.

Alirael

16
2016-08-19 13:05:28

Ako trener je to chrapun, vie naordinovat (anti)fotbal a vyhecovat hracom k hre niekedy az za hranicou pravidiel. To ako minulu sezonu hodil pod nohy loptu superovi v protiutoku supera na ciare bolo uplne dementne, avsak svoju robotu pre klub v ktorom trenuje robi skvele a ocividne ma aj zdravy pohlad na veci.

katalanec

16
2016-08-19 13:11:43

Je to pán tréner, hrá síce futbal bojovný a tvrdý ale to je presne to čo oni hrať vedia a v čom su dobrý, má veľmi dobre názory :)

milos970

19
2016-08-19 13:16:19

Ukazokovy trener. Ti ostatni by som mali vziat priklad ako burcovat svoje muzstva.

fofo112

14
2016-08-19 14:40:56

Simeone by bol asi najvhodnejší tréner Argentíny,ten vie hráčov burcovať nie ako bol komorný Tata.

jjnovo

11
2016-08-19 15:14:58

Simeone je obrovskej sympaťák a vynikající trenér. Přijde mi, že snad vždycky je na straně Barcy. :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.