Sezóna 2016/2017 odštartovala aj pre Barcelonu zaujímavým súbojom s Betisom Sevilla. Papierovo sa očakávala manita a tá aj prišla. Viac ale teší nasadenie a hlad po futbale, ktorý sme od našich hráčov dnes podvečer videli. Bravo chalani!

Zelená: Jednoznačne Messi

Plusov z dnešného zápasu je viacero. Nesmierne potešil hlad chlapcov po futbale, ich túžbu bolo vidieť najmä po vyrovnávajúcom góle od Rubena Castra. Betis na Camp Nou zažil niekoľko minút, kedy nemal najmenšiu šancu náporu Blaugranas vzdorovať. Pozitívom je samozrejme aj úspešný vstup do novej sezóny. Začiatky sú veľmi komplikované, no Barca našťastie do sezóny vstúpila tou správnou nohou.

Leovi venujeme celý odstavec - najlepší hráč sveta vo svojej plnej paráde. Bolo ho plné ihrisko. Od začiatku až do konca zápasu. Je priam neuveriteľné, čo jeden hráč dokáže. Tvoril hru, vytváral šance, asistoval, strieľal góly, svojim výkonom a zanietením stiahol všetkých. Klobúk dole. Jednoznačne hráč zápasu.

Oranžová: Koncovka

Tento faktor je omieľaný niekoľko rokov. Už za čias Pepa Guardiolu mala Barca na zápas ďaleko viac šancí ako jej súper, no množstvo z nich hráči nedokázali vpratať do brány. Ak sa pohrabeme v štatistikách, tak z 13 striel na bránu a 8 striel mimo bránu nám prinieslo 6 gólov. A ďalších množstvo akcií ani nebolo zakončených. Betis z 2 striel na bránu vyťažil 2 presné zásahy. Samozrejme, pri výsledku 6:2 je to nepodstatný ukazovateľ, zažili sme však nejeden zápas, kde práve tento faktor stál Blaugranas body. Spomenúť možno aj obranu. 2 góly na Camp Nou nestrieľa hocikto. Na druhej strane je úvod sezóny, mužstvo sa postupne dostane do rytmu.

Dajte Like novému projektu!

Červená: Rozhodca

Alberto Undiano Mallenco. Hmmm. Kdesi som postrehol, že predstavitelia La Ligy Barcelone odkázali, aby sa v tejto sezóne toľko nesťažovali na rozhodcov - a hneď na prvý zápas nasadia tohto pána experta. Samozrejme, my vidíme a chápeme, že LFP veľmi nemá z čoho vyberať, na druhej strane Undiano Mallenco v zápasoch Barcelony akosi pričasto chybuje. Faul na pokutový kop na Suareza naozaj nevidel? O ďalších pochybeniach zbytočne písať.

Pri červenom bode by sme sa pozastavili aj pri drese pre hlavného rozhodcu. Arbiter nebol veľmi odlíšený od hráčov Betisu. Samozrejme, pri bližšom pohľade je rozdiel zrejmý, ale vedeli by sme si predstaviť aj takú žltú, ktorá by jasne dala na známosť, kde hlavný rozhodca je.

zdroj: forcabarca.sk
foto: forcabarca.sk

milos970

22
2016-08-20 20:56:39

Chalani dnesny zapas som zial nestihol, ale co som kukal zostrih tak obrovska poklona za spolupracu hracov, pre ktoru mam toto muzstvo najradsej a k messimu ako najlepsiemu a najkomplexnejsiemu hracovi sucastnosti len velky respekt.

myzuFCB

9
2016-08-20 20:58:33

Fantastický, krásny zápas to bol, len ten rozhodca fakt pískal bohužiaľ slabšie. Betis kľudne mohol dostať i viac keby Leo netrafil brvno, alebo by Adan ich nezachránil. Inak s posíl hrali všetci naozaj skvele, ako celý tým

fofo112

13
2016-08-20 21:01:04

Lukas, semafor si presne vystihol od začiatku do konca,rozhodca ako vždy najslabší článok,priamak Betisu ani náhodou nemal byť,zato penaltu na Sua nepochopitelne neodpískal.

sid1

9
2016-08-20 21:04:18

Povedal by som, ze tento rozhodca na svoj standard co ma dnes piskal este v pohode.

galibier

5
2016-08-20 21:13:33

je fajn ze sa dnes nikto nezranil o zapase ako takom bolo v predoslych clankoch popisane hadam vsetko,dobry vstup do sezony,doliecit zranenia a pripravit sa na Bilbao.Visca el Barca!

Marco01

6
2016-08-20 21:17:27

Zase je Mallenco zlý ? no tak chalani, keď nam na bernabeu odpiskal 2 penalty a vyhrali sme 4:3 nikto na neho nenadaval..zase sa nemusíme furt na rozhodcov sťažovať, aj keď sem tam piskaju na nic, to je fakt

atlet

-11
2016-08-20 21:22:30

dovolim si povedať, že Barcelona mala dnes dohrávať v 10tich, po lakti od Jordiho Albu do tváre hráča Betisu. Chcete či nie, bol to silny umysel

mr-tom

10
2016-08-20 21:34:40

Dnes ultrafutbal! Absolútna dominancia! A nech mi nikto nehovorí "veď to bol len Betis". Ja som sa nepozeral na to proti komu hráme ale akým spôsobom hráme a dnes to bola jedna balada! Náramne som si dnešný výkon užil! ¡Visca el Barça i Visca Catalunya! ❤️

barca10

9
2016-08-21 01:42:16

budme radi, ze zijeme v ere Lionela Messiho... Pele, Maradona, chujačky, pardon za vyraz, to vsetko je daleko za tymto chlapcom. Leo Messi, kral futbalu !

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.